Sonunda kendinden beklendigi gibi hareket etti. Gec olsun guc olmasin.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonunda kendinden beklendigi gibi hareket etti. Gec olsun guc olmasin.
Fed/Powell: Fed siyasetten bağımsızdır
Fed/Powell: Enflasyon bekleyişlerinde bir kötüleşme ekonomi için kötü olabilir
Fed/Powell: İlk çeyrekte çekirdek enflasyonda görülen zayıflık faizlerle ilişkili değil
Fed/Powell: Veriler Fed'i politika konusunda herhangi bir yöne itmiyor
Fed/Powell: Genel olarak finansal istikrarı kırılganlıkları ılımlı
Fed/Powell: Şirketlerin borç seviyesi konusunda bazı endişeler var
Fed/Powell: Fed cari politika duruşu ile rahat
Fed/Powell: Eğer komite enflasyonun ısrarcı şekilde düşük kaldığını görürse, politikayı belirlerken bunu hesaba katar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu arada tam 18 yil aradan sonra 2 turk takimi final fourda. Insallah finalde karsilasma durumlari olur.
Futboldan artik zevk almaz olduk, neyse ki basketbol var
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Enflasyonun zayıf olduğundan bahsetmesi, sabırlı ifadesine vurgu yapması güvercin olmasına karşın Enflasyonun tekrar yükseleceğini düşündüklerini bu durumun geçici olduğundan bahsetmesi , istihdam piyasası ve büyüme ile sözleri şahin. Hem güvercin hem şahin açıklamalar var ama bana göre Enflasyonu çok önemsediklerinden dolayı genele güvercin açıklama derdim![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Vedat Özdan: Tanışıyor olsaydık Powell ile, Fed'in piyasalarla iletişim kalitesini artırmak için, kutucuklar olan toplantı tutanağını basın toplantısı sonrasında dağıtmasını ve üçer soru alıp, cevaplarını geçiştirmesini tavsiye ederdim.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
EURUSd 4 günde verdiğini powell açıklamasında 10 dk da geri aldı.
DXy günlükte kırdığı dirence geri döndü şu adam az susarsam euro yukarı hareketine devam edecek mi görmek lazım.
Yer İmleri