Sayfa 427/1003 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Çok yüksek. Bu oranlarla batmak mukadderat gibi birşey. Kaldıraç 2-3 civarı dolanır benimki.

Spot portföyü koruma amaçlı vadeli yapmıyorum, genelde spottan azaltma yapıyorum. Spot portföy yüzde 10'un altına hiç düşmez. Evladiyelik kağıtlarım var.
    Görüşünüz için teşekkürler. Viop'a ayırdığım tutar genel spetim içerisinde %5 olduğu için bir miktar rahatım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

TUPRAŞ iyi numara çekti..%-2 aç..ve yukarı al..

3. 1732 pozlar flat. Kararsız görüntü var.

4. kırmızımı o -0,14 mü inanamaıyorum....

sevim koş koş pala bize şaka yapıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Buyurun haydi !

Zirvede, tüm göstergeler ekran dışına çıkmışken; yeni long yapsan zor...short yapsan (herif ne düşündüğümüzü biliyor) o da olmaz.

ama duygular , zirvedeyiz SHORT YAP diye bağırıyor...

buna TAVŞAN FORMASYONU deniliyor.. Gözüne far tutulmuş tavşan gibi baka kalırsın.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bakan Lütfi Elvanın istifa ettiği iddia edildi, Berat Albayrak ismi yeniden gündemde
    MB nin faiz indirimi ve ekonomik göstergelerdeki bozulma AKP kulislerini hareketlendirdi. Kulislerde MB nin önümüzdeki günlerde yeniden faiz indirimi kararı alabileceği, Elvanın bu duruma da karşı çıktığı ifade ediliyor.

biz dolarcılar olarak ne büyük sevap işledikte bunlar hep bize çalışıyor...

dahada saçmayalamazlar dedikçe eli artırıyorlar...

80 milyonluk ülke bir ailenin iki dudağı arasında gidip geliyoruz...
    Ah işte şimdi CDS ile dolar uyumsuzluğunun nedeni ortaya çıktı. 1 kontrol sembolik olarak da açmış olsam shortu kapatıyorum
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

7.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Ben buna yüzde % katılıyorum

"ekranda gördüğümüze ters işlem yapmaz isek"
    bide ana kural vadelide fazla poz acmamak lazım

ekranda gördüğüne ters işlem yaparsan
    onada yapacak bir şey olmuyor yanı

Kendimden örnek vereyim
    ana göstergem
    matriks saatlik renko bar
    18 ekim sonrası
    tek sefer kırmızıya döndü
    oda iki gün önceki düşüşte
    ve tekrar hızlıca yeşil oldu
    bu saatlık olan
    günlük olan ise
    yeşilde devam ediyor
    ben ise bu arada 10 sefer şhort acmışımdır
    hisse vadeli long taşıdığımdan oldu belki
    ama yinede o işlemlerin 80 i zararla kapadım

bu nedir
    işte ekranda gördüğümüze değilde
    duygu ve hislere göre hareketdir
    bu şekil işlem çoğu kez zarar yazıyor
    Yılda bir kaç kez, gördüğüm ve inandığım yönün tam tersi poz aldığım oluyor, bir şekilde oluyor yani..genelde de kaybediyorum o durumlarda. Bu tür durumlarda da nasip diyoruz..ama bu durum çok fazla oluyorsa, o zaman nasip değil de, enayilik olur.

Bir örnek..azerbaycan ermeni tansiyonu yükselmişti..ermeni uçağını türk jetleri düşürdü haberleri çıkmıştı.longtum ve piyasada çok da kötü bir görüntü yoktu..aracı kurumdan mesaj geldi, uçakta ermeni savunma bakanı da varmış vs...bir anda dengem bozuldu, hem hisse var hem longum, shorta döndüm...sonrası malum..haber uydurma çıktı...sonra da endeks topuklamıştı zaten.

aracı kuruma bir daha haber mesajı atmayın dedim..o haber kesin manipülasyondu..ama kimi kime şikayet edeceksin, biz de şu ajansta gördük dyecekler.

neyse, teknik-taktik..eğer çok büyük risk almıyorsan bir can hakkın yok...2-3 kez ölsen de, oyuna devam edebiliyorsun
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    kırmızımı o -0,14 mü inanamaıyorum....

sevim koş koş pala bize şaka yapıyor
    Sessiz ol baba, ölü numarası çekiyo, sakın dürtüyüm neyim deme
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 427/1003 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz