Sayfa 427/805 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Hedefim 3 dolar seviyesi

CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by yolcuu Yazıyı Oku
    Hedefim 3 dolar seviyesi

CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne zaman aga mezara girince mi )

Bu ülkede inşaat işine girmemek lazımdı. Gübreye güvenip girdik ama onu da yuttu bu adiler.

Sanırım ülkemizde en fazla katakülle, rüşvet, proje adresleme, havuz birikim...vs olan sektör inşaat.

Gerçekten inanamıyorum. Bir şirket sadece tek çeyrekte çat diye 1,6 milyar TL zarar yazıp hissedarını soyuyor ama resmi hiç bir ses yok. Hele ki piyasada hiç tepki olmaması çok ilginç. Tuncay Turşucu genelde çoğu şirketin bilançolarını yorumlar. Tekfene rezalet dedi ve kapattı. Hiç bir soru bile üretmedi. Nasıl oldu demedi. Bu derece vahim bir durum.

Allah belalarını versin desek ne işe yarar ki...!!! Bir ayakları mezarda hala yeme derdindeler.

4. Kaan kardesim
    Tursucu bi aciklama yapsa adami piyasadan sildirir bu adamlar , karsimizdaki adamlar derinin derini kirli adamlar . Ekrana cikarttirmazlar adami ki herkes de o yuzden taninan adamlar bu sirket hakkinda yorum yaparken ekmegini dusunuyor . Nasil ki Caglar Gulveren de nasil bir hirsizlarin arasinda calistigini bilmesine ragmen ses cikartamiyorsa. Bunlarin hakkindan bakin iddia ediyorum bastakiler bile gelemez , sadece pasifze eder simdki gibi . Bu adamlar kuresel para baronlarinin turkiye temsilcisi, Kolay mi oyle bill gates ile pivot bio ya ortak olmak , azerbaycan katarda bu dumenleri cevirmek. Acin bakin YouTube a michigan universitesi tekfen patronlarini cikartip konusturuo Kolay mi bu guce sahip olmak arkanda birileri olmadan . Rezalet diyecek gececek , biz gibi socar polymer de rusvet verdi , insaatta caldi desin de gorelim gercek analistleri. Hepsi piyasanin adami , o analistlerin akliyla is yapan koyunlardan beter olduk arastirip yatirim yapip en cok o canimi acitiyor . Bu sirkete koydugum parayla suadiyede ev aliodum simdi kumes alamam kumes . Allah belalarini versin hepsinin o yuzden bu carki kuran patronlarin ve yoneticilerinin, cfo nun , denetcilerin ve buna canak tutanlarin

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Kaan kardesim
    Tursucu bi aciklama yapsa adami piyasadan sildirir bu adamlar , karsimizdaki adamlar derinin derini kirli adamlar . Ekrana cikarttirmazlar adami ki herkes de o yuzden taninan adamlar bu sirket hakkinda yorum yaparken ekmegini dusunuyor . Nasil ki Caglar Gulveren de nasil bir hirsizlarin arasinda calistigini bilmesine ragmen ses cikartamiyorsa. Bunlarin hakkindan bakin iddia ediyorum bastakiler bile gelemez , sadece pasifze eder simdki gibi . Bu adamlar kuresel para baronlarinin turkiye temsilcisi, Kolay mi oyle bill gates ile pivot bio ya ortak olmak , azerbaycan katarda bu dumenleri cevirmek. Acin bakin YouTube a michigan universitesi tekfen patronlarini cikartip konusturuo Kolay mi bu guce sahip olmak arkanda birileri olmadan . Rezalet diyecek gececek , biz gibi socar polymer de rusvet verdi , insaatta caldi desin de gorelim gercek analistleri. Hepsi piyasanin adami , o analistlerin akliyla is yapan koyunlardan beter olduk arastirip yatirim yapip en cok o canimi acitiyor . Bu sirkete koydugum parayla suadiyede ev aliodum simdi kumes alamam kumes . Allah belalarini versin hepsinin o yuzden bu carki kuran patronlarin ve yoneticilerinin, cfo nun , denetcilerin ve buna canak tutanlarin
    Selam

Ortak, o kadar güçlü iseler şirketlerini halka açmasınlar

Ne halt yerlerse yesinler kapalı şirketlerinde

Sıkıntı senin benim gibi garibin ahını almakta ve etik değerler nedir bilmemekte

Rusya yaptırımları sıkılaşıyor iyice, şirketten bir haber geldi mi oradaki varlıklarını nasıl yönetecekler ya da dışarı çıkartacaklar ??

Pandorra balkon seni bekler

Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Selam

Ortak, o kadar güçlü iseler şirketlerini halka açmasınlar

Ne halt yerlerse yesinler kapalı şirketlerinde

Sıkıntı senin benim gibi garibin ahını almakta ve etik değerler nedir bilmemekte

Rusya yaptırımları sıkılaşıyor iyice, şirketten bir haber geldi mi oradaki varlıklarını nasıl yönetecekler ya da dışarı çıkartacaklar ??

Pandorra balkon seni bekler
    Rusya' da ticari faaliyetleri olup da savaş fiyatlaması sonrası hissesi toparlamayan tek şirket Tekfen. Çok işi olan Enka bile 12 liradan 14,40' a geldi.

Allah belalarını versin.

Arkadaşlar hisseye ve hakim ortaklara küfürle bir yere varamazsınız.. Ben 15.31 ortalama ile 1.5 yıldır duruyorum ama ben toplama yönlü değerlendiriyorum.. Mesela bugün 111 lot 19.23 ten aldım düştü.. Küfür mü edelim.. Alan ben bekleyen ben hesabı yapan ben.. Sadece temettüyü 2 tl beklerken 0.62 kuruş beklenti dışı oldu.. Tekfeni 9- 40 tl arası heryerden alırım ama vadem öncede yazdığım gibi en kısa 2026 ve sonrası.. Her Tekfen yatırımcısının tekrar hesap yaparak yola devam veya tamam kararı alması gerek.. Yoksa küfret babam küfret.. Boş iş duyan olmayacak.

8.  Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hisseye ve hakim ortaklara küfürle bir yere varamazsınız.. Ben 15.31 ortalama ile 1.5 yıldır duruyorum ama ben toplama yönlü değerlendiriyorum.. Mesela bugün 111 lot 19.23 ten aldım düştü.. Küfür mü edelim.. Alan ben bekleyen ben hesabı yapan ben.. Sadece temettüyü 2 tl beklerken 0.62 kuruş beklenti dışı oldu.. Tekfeni 9- 40 tl arası heryerden alırım ama vadem öncede yazdığım gibi en kısa 2026 ve sonrası.. Her Tekfen yatırımcısının tekrar hesap yaparak yola devam veya tamam kararı alması gerek.. Yoksa küfret babam küfret.. Boş iş duyan olmayacak.

Tamam bekliyoruz ✅

Sayfa 427/805 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •