Sayfa 427/993 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Desenize yarın 20 Aralık tadında bir gün olacak.
    Tabi Kadir İnanır.
    Çok değerli bir sanatçımızdır.
    İkide bir köy meydanında sürüye kurt daldı diye bağıran çobanın aslında koyunları iç ettiğini çok sonra anlayan köylülerin isyanı boşa çıkmıştır. Olan zavallı köylülerin dizlerine olmuştur.

Bu nedenle dizlerimizi dövmeyelim. lafla peynir gemisi yüzdürmeye çalışanları dinlemeye gerek yoktur. Bu çağda teknoloji ve bilgiye ulaşım mümkünken bilim ve teknolojiyi kullanmak, çobana inanmaktan iyidir.

yatırım ve sürü yönetim tavsiyesi değildir. Sürü yönetimi için halk eğitimde açılan kurslara katılınması tavsiye olunur.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Başkanım memurlara maaş vermek külfet demiş iktidar milletvekili böyle bir karar alabilirler mi acaba
    Ben olsam sadece vekillere verirdim gerisi külfet
    bir halt olacağı yok.

3. Bu mv komunist olsa gerek et süt yumurta peynir birde ev verirler kira almazlar maaşı unut sen derler .

Serbest ticaret biter böylece
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben olsam sadece vekillere verirdim gerisi külfet

4. Amerika nasil beyin yikiyor?

https://www.reddit.com/r/KGBTR/comme...C3%BCyorsunuz/

Cocuk daha 7 yasinda

5. Türkçemin neden zayıf olduğunu aslında keşfettim burada bazen eleştiri alıyorum .

Eğitim sisteminden Türkçe ve Edebiyat öğretmenlerin her okulda en az 5-6 kere değişmesi .

şarkıcı kocasıyla kaçması , sapık olması ,hamile kalması , tayin istemesi ilkokula veya ortaokula vs vs

Matematik : kimya öğretmenin veya bazen psikoloji öğretmenin girmesi .din öğretmeni bile girmişti bir süre

1 senede 3 hoca görmek normal olunca sürekli kullanılan bir dili bile sonradan öğrenemiyorsunuz tam anlamıyla

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Başkanım memurlara maaş vermek külfet demiş iktidar milletvekili böyle bir karar alabilirler mi acaba
    Binali Yıldırım memurluğu kaldıracaktı

Öyle kaldı

https://www.mynet.com/amp/memurluk-k...-finans-152655

7. Bence emekliliğe o gözle bakıyorlar artık alan sayısı giderek arttığı için

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Türkçemin neden zayıf olduğunu aslında keşfettim burada bazen eleştiri alıyorum .

Eğitim sisteminden Türkçe ve Edebiyat öğretmenlerin her okulda en az 5-6 kere değişmesi .

şarkıcı kocasıyla kaçması , sapık olması ,hamile kalması , tayin istemesi ilkokula veya ortaokula vs vs

Matematik : kimya öğretmenin veya bazen psikoloji öğretmenin girmesi .din öğretmeni bile girmişti bir süre

1 senede 3 hoca görmek normal olunca sürekli kullanılan bir dili bile sonradan öğrenemiyorsunuz tam anlamıyla
    birde dikkat edin kasaba koy gibi yerlere hep genc tecrubesiz ogretmenleri yollarlar ne yaptigini bilmeyen kendisi bile konusamayan tipleri

Ama buyuk sehirlerde ve ozellikle Anadolu liselerine tecrubeli en yetenekli ogretmenleri yollarlardi

simdi degistimi bilmiyorum tabi. Ben hicbir ogretmenimi unutmadim. Soylediklerinide

Ikinciside TR de buyuk sirketlerin CEO lari ile yapilan cok roportaj dinledim. Hatta 1-2 side benim akrabam. Ise aldigimiz elemanlar arasinda ogretmen cocuklari kendini belli ediyor minvalinde bir seyler soylerler hep. Ama herkesin bilmedigi bir sey vardir. Kendi anneleride ogretmendir. Bunu roportajlarda soylemiyorlar tabi.

Sayfa 427/993 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •