Sayfa 429/1023 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Zaten böyle yaparak zannediyorlar ki bu işten anlayanları düdükleyecekler ama farkındalar mı bilmem bu tip yalanlarla daha fazla güvensizlik oluşturuyorlar ve sonunda herkesi Dolarcı yapıyorlar.
    Yalancı Çoban olayına döndü zaten olay artık kimi inandıracaklarsa kendin çal-kendin oyna takılıyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Papaz davası Halkbank davası vb. tümü de Türkiye ve diğer Ortadoğu ülkelerine Kürdistanları kabulettirmek içindir.
    ABD'nin niyeti bu kadar açık iken hala ABD'ye müttefikimiz diyen partiler kurumlar dernekler ********dir..
    "Esad katildir" gibi ABD propagandası saçmalıkları derhal bırakıp Suriye/İran/Irak/Türkiye ABD'ye cephe almalıyız.
    Ortadoğunun hiçbir ülkesinde Kürdistana izin vermeyeceğimizi açıklamalıyız..
    İyi de arkadaşım o zaman niye Rezza mıdır neyse artı adı onunla böyle işlere izin veriyorsun.
    Brunson davası başlayalı ne kadar olmuş ki sadece Brunson değil konsolosluk çalışanları var.
    He bunu kullanıcam diye hala devam ediyorsa onlarda bunu sana karşı kullanır.
    Sınırdaki olaylara girmiyorum. Nedeni de, bir ara dik duruyordun esiyordun çünkü ellerinde sana karşı koz yoktu.
    Sonra kendi ellerinle verdin. S400 vsvs girmiyorum çünkü bunlar askeri stratejik hareketler bu kategoriye sokmak kötü niyetli davranmak olur ama ABD sana karşı bunu bile kullanacak.

Şimdi bu KANDIRIKÇI TUİK in enflasyon verisinden sonra DOLAR düşmüş mü oluyor sevinelim mi ? Kadir sen İNANDIN mı hoop oralardamısın ..

4. enflasyon bahanesi ile dolarda duzeltmesını yaptı. şimdi tekrar yola devam bence..

5. Rahip meselesi olmasa sanki dolar duracakmıydı 4. 80 ler de
    Neyse dolar biraz nefes aldırdı, nefese bakın bir kaç kuruş şimdi birkaç kuruş arttı, olaya bakar mısınız bir kaç kuruşla, ülke ekonomisine milyonlarca dolar açık olarak yansıyor. Şu sisteme bir bakın hele birileri bir para değeri yaratıyor ve seni kuş gibi avlıyor..
    Bu gidişle halk ve polis zor durumda bırakılabilir... ya da ses çıkarmadan sessizce ölümler gerçekleşebilir..

6. 100 günlük eylem planı masalını pompalıyor Bloomberg...
    16 yıldır iktidarda olacan...
    Bugüne kadar 10 larca paket açıklamış olacan
    Ama her yeni pakette ve çoşkuyu ver yapacan...
    Yemezler...

Ne yapayım Bloombeg?
    Koşa koşa gidip hisse mi alayım?
    AL-MI-YO-RUM...
    Bana yutturamazsanız
    Ben kül yutmam...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Shortçu var mı shortçu hadin bakiiim yiğidolar destek verin beton ekonomisine elini daşşın ! altına sokup beton ekonomisine destek verecek babayiğit shortçular aranıyor...

Sayfa 429/1023 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •