Fanus şeklinde Kule ofislerde çalışanlar ,merkezi havalandırmadan büyük risk altında.
Fanus şeklinde Kule ofislerde çalışanlar ,merkezi havalandırmadan büyük risk altında.
Abi bunlari yapamiyorsan sunu yapacaksin. Insanlar evde oldugu icin daha fazla enerji tuketiyorlar. Diyeceksin onumuzdeki 3 ay elektrik su.dogalgazi devlet odeyecek.
Yardim paketleri hazirlayip evlere birakabilirsin.
Kira yardimi yapabilirsin.
Bir sey yapmak istedikten sonra secenek cok.
Insanlar goruyor diger devletler vatandaslarina neler veriyor. Bu akp icin buyuk bir sinav.
cüce çekiklerin her şeyi yalan. İtalyanın tedavi protolleri var yayın olarak.
Çekiklerin yok(belki ben bulamadım)
Sanırım bir kısmına yerel yönemle tedavi yaptılar...
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
Macron dedi ki su anki raksmlara aldanmayin, disarida tespit edilmemis cok fazla vaka var. Ulkeler bu viruse en az yuzde 60 yakalanacaklarini dusunuyorlar. Abd de yapilan arastirmalarda 150 ile 220 milyon arasinda insanin enfekte olacagi dusunulmus
Gecen Boris Johnson a sunuluan raporda ingiltere de ki nufusu 60 milyon ortalama 250 bin kisinin virusten olecegi belirtilmis ve bunun uzerine johnson suru bagisikligindan vazgecti
Abd 350 milyon nufusu var. Dezeavantajlari diger ulkelere daha fazla.
Abd de ise 700 bine yakin kisinin olebilecegi varsayilmis. Bak enfekte demiyorum. Olebilecegi
Tv de söylenen her yıl farklı salgınlardan milyonlarca insan ölmekte dedi..Bir de bu eklendi artık.. Eidsten 1 milyondan fazla insan ölüyormuş...Kanser ve diğer grip vakaları hariç...Hastalık çeşitleri iyice arttı...ve insanoğlu bunlar için yeterince hazır değil...Yeterince etkili ilaç ve asi çalışması yapılmıyor...Devletler ön ayak olmuyor...Yatırımlar nerdeyse yok....Sonuç ortada....
Yer İmleri