Sayfa 429/1001 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Viop - XIV

Fanus şeklinde Kule ofislerde çalışanlar ,merkezi havalandırmadan büyük risk altında.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bu haberi okuduktan sonra kafamdakini artık yazacağım.

Çözüm borç erteleme kredi de esneklik değil

Çözüm

Bütün işyerlerini kapatacaksın kişi başı asgari ücret dağıtacaksın sokağa çıkma yasağını koyacaksın

O zaman zengin bu ücretle yaşanırmıyı öğrenecek hemde işçi ve esnaf yarınını dert etmeyecek. Bu kadar basit
    Abi bunlari yapamiyorsan sunu yapacaksin. Insanlar evde oldugu icin daha fazla enerji tuketiyorlar. Diyeceksin onumuzdeki 3 ay elektrik su.dogalgazi devlet odeyecek.

Yardim paketleri hazirlayip evlere birakabilirsin.

Kira yardimi yapabilirsin.

Bir sey yapmak istedikten sonra secenek cok.

Insanlar goruyor diger devletler vatandaslarina neler veriyor. Bu akp icin buyuk bir sinav.

4. cüce çekiklerin her şeyi yalan. İtalyanın tedavi protolleri var yayın olarak.
    Çekiklerin yok(belki ben bulamadım)
    Sanırım bir kısmına yerel yönemle tedavi yaptılar...
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Fanus şeklinde Kule ofislerde çalışanlar ,merkezi havalandırmadan büyük risk altında.

Yakınlarınızı uyarınız..!!

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Açıklanan rakamlar tespit edilen vaka sayısı, dün abd de 1 milyon vaka ya ulaşılacağını yazmıştım. Bir arkadaş günde 30 bin vaka açıklanması lazım demişti. İyide şuanda 500 bin vakanın abd sokaklarında olmadığının garantisi var mı? 4-14 gün kuluçka süresi var ve bütün avrupa abd ve bizde ne olduğunu yaklaşık 15 gün sonra net şekilde göreceğiz.
    Macron dedi ki su anki raksmlara aldanmayin, disarida tespit edilmemis cok fazla vaka var. Ulkeler bu viruse en az yuzde 60 yakalanacaklarini dusunuyorlar. Abd de yapilan arastirmalarda 150 ile 220 milyon arasinda insanin enfekte olacagi dusunulmus

Gecen Boris Johnson a sunuluan raporda ingiltere de ki nufusu 60 milyon ortalama 250 bin kisinin virusten olecegi belirtilmis ve bunun uzerine johnson suru bagisikligindan vazgecti

Abd 350 milyon nufusu var. Dezeavantajlari diger ulkelere daha fazla.

Abd de ise 700 bine yakin kisinin olebilecegi varsayilmis. Bak enfekte demiyorum. Olebilecegi

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Macron dedi ki su anki raksmlara aldanmayin, disarida tespit edilmemis cok fazla vaka var. Ulkeler bu viruse en az yuzde 60 yakalanacaklarini dusunuyorlar. Abd de yapilan arastirmalarda 150 ile 220 milyon arasinda insanin enfekte olacagi dusunulmus

Gecen Boris Johnson a sunuluan raporda ingiltere de ki nufusu 60 milyon ortalama 250 bin kisinin virusten olecegi belirtilmis ve bunun uzerine johnson suru bagisikligindan vazgecti

Abd 350 milyon nufusu var. Dezeavantajlari diger ulkelere daha fazla.

Abd de ise 700 bine yakin kisinin olebilecegi varsayilmis. Bak enfekte demiyorum. Olebilecegi
    Bilimadamları ona iş kontrolden çıkarsa zaten sürü bağışıklığı olacak. Önce başka plan deneyelim demiştir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. Tv de söylenen her yıl farklı salgınlardan milyonlarca insan ölmekte dedi..Bir de bu eklendi artık.. Eidsten 1 milyondan fazla insan ölüyormuş...Kanser ve diğer grip vakaları hariç...Hastalık çeşitleri iyice arttı...ve insanoğlu bunlar için yeterince hazır değil...Yeterince etkili ilaç ve asi çalışması yapılmıyor...Devletler ön ayak olmuyor...Yatırımlar nerdeyse yok....Sonuç ortada....

Sayfa 429/1001 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •