Anlaşıldı...
Ersoydelta, artık günaydın dese, iki sayfa.
İlk yazısını bu kaçıncı alıntılayışı kariştirdim...
Giderek de eklenme suretiyle uzuyor...
Anlaşıldı...
Ersoydelta, artık günaydın dese, iki sayfa.
İlk yazısını bu kaçıncı alıntılayışı kariştirdim...
Giderek de eklenme suretiyle uzuyor...
Bunlarda mantık ne gezer..!!
Ekmek elden su gölden..!!
Saldım çayıra mevlam gayıra...
LALE DEVRİ SONA ERDİ..!!!
TULUMBA'DA SICAK PARA KALMADI.!!!
BÜYÜK RESİMDE TSUNAMİ GELECEK....!!
DOLARDA YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK..!!
Borsa batakhanesine kimse bulaşmasın..!!!
HAYIR'LI sohbete DEVAM..!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
ALINTI yapmadım sadece millet önceki sayfalara kadar bakmasın uğraşmasın diye ekran görüntüsü alıp resim olarak ekledim.rahatsızlık vermek değil amacım aksine zaman kaybına sebeb olmayıp küçük resim eklemek ancak resimler her nedense büyüyor.
Borsa` ya zaten akıl sır ermez ama borsada dünden beri belli hisselerde (tabiki en başta bankalar) oha ! derecesinde yükselmeler manipülasyon değilse acaba nedir ? Bir tek mantıklı sebep söyleyin ki evet sahiden bu yükseliş çok mantıklı diyebileyim.
Çalışan her 100 erkeğe karşı kadın çalışan
Fransa:88
Rusya:87
ABD:86
UK:85
Çin:84
Japonya:75
Endonezya:62
TÜRKİYE:45
İran: 23
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Manipülasyon değil. Yabancının pozisyonu önemli olan.
A-) Babalar malda ve borsanın yükselmesi gerekiyor. Evet çıkarsa istikrar geldi denir borsa çıkar. Hayır çıkarsa demokrasi kazandı borsa çıkar.
B-) Babalar nakitte ve borsanın düşmesi lazım. Evet çıkarsa rejim tehlikeye girdi denir borsa düşer, Hayır çıkarsa istikrar tehlikeye girdi denir borsa düşer.
Şirketler (bankalar ve büyük sanayi şirketleri) karlarını arttırıyor. Ortada reel bir kriz yok. Büyük paranın pozisyonuna göre borsa düşer veya artar.
Siyasi olaylar ile ilgisi yok.
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Referandum öncesi ekonomi çok eyi havası oluşturmak...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri