Yaklaşık 4 ay önnce kamu bankaları, konut kredisi olana 2. bir kredi vermeye sıcak bakmıyoruz diye beni geri çevirmişlerdi. Bende Akbanktan çekmiştim 1.37 ile. Konut kredisi çekerken kamu bankaları çok yoruyorlar.Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelir gösterdim ama adamlar gelirden bağımsız. 2. eve kredi vermiyoruz dediler. Diğer türlü Akbank tan da çekemezdim zaten.
Arkadaşlar sigorta konusunda da devlet bankları ayrı bir çirkef çıktı. Akbank tek dilekçe ile bütün sigortaları anında iptal etti.
Ziraat ise kaç kere dilekçe yazmama rağmen ve sigorta hakem heyetine şikayet etmeme rağmen sigortanın poliçesini bile tarafıma ibraz etmedi. Sigorta ücretini ödeme planına gömmüş ordan kesiyor. Neyi nasıl sigorta etmiş, klozlar neler, tazminat ne kadar hiç bir bilgi yok. Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.globalpropertyguide.com/Europe/rent-yields
Yukarıdaki tabloya göre Avrupa'nın en yüksek BÜRÜT kira çarpanına sahipmişiz.
51 yıl yani 612 ay gözükse de henüz bu çarpanlara sıklıkla denk gelinmediği aşikar.
Ama son sıralarda BÜRÜT kira çarpanlarının 40 yıl civarında seyretmesi sıradan hale gelmeye başladı.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Hocam bu verinin son güncelleme tarihi May 15, 2017 olarak gözüküyor.
Şu an nispeten çok daha rekabetçi seviyelerdedi.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri