Sayfa 43/1001 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence 6bini göremez

Rahmetli annanemin ,rahmetli annesi için ebeler "yaşamaz çok demişler" nenem 101 yaşında vefat ettiğinde yanındaydım.
    o seneye kadar şile bezi işlerken ananemin gözler görmezdi annesi iğneye ipliği geçirirdi.
    hayatda herşey mümkün Bozkurt...

O zaman benimde bir iddiam olsun!
    Bozkurt beni tel no su versem aramaz

aslında ilk yazdığım günlerde biriyle konuşmak istedim telefon numarası vermedi.ama 1-2 hafta geçmedi forumda dalaşma oldu.arkadaş tel numarasını verdi yazdı o küfürbaz arkadaşa...

ya dedim sn xxx, illabenimde ağzımı bozmam gerekiyor telefonda bir selamlaşmak için.adam küfür ediyo veriyon biz Allah ın selamını veriyos bize günahını vermiyon.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Rahmetli annanemin ,rahmetli annesi için ebeler "yaşamaz çok demişler" nenem 101 yaşında vefat ettiğinde yanındaydım.
    o seneye kadar şile bezi işlerken ananemin gözler görmezdi annesi iğneye ipliği geçirirdi.
    hayatda herşey mümkün Bozkurt...

O zaman benimde bir iddiam olsun!
    Bozkurt beni tel no su versem aramaz

aslında ilk yazdığım günlerde biriyle konuşmak istedim telefon numarası vermedi.ama 1-2 hafta geçmedi forumda dalaşma oldu.arkadaş tel numarasını verdi yazdı o küfürbaz arkadaşa...

ya dedim sn xxx, illabenimde ağzımı bozmam gerekiyor telefonda bir selamlaşmak için.adam küfür ediyo veriyon biz Allah ın selamını veriyos bize günahını vermiyon.
    pis7 li sen adanalı değilmisin geçen Ağva yazdın bugun şile bezi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

aslında bu forumda yaşca bana yakın olan arkadaşlarla ""hehheyt bizim zamanımızda borsa..." böle böleydi diye sohbet etme isteğim var.o yüzden tel numaramı ve adresimi paylaşıyorum .( risk aldığımı söyleyenler oldu aman abi dikkat et herkesi kendin gibi bilme dediler) bilmiyorum dedim benim gibi oldukalrını bilsem zaten aramam

4. Kimseyi etkilememek için seans kapanınca yazdı

2 kontrat short açtım

Eksi gap gelirse belki diye zar attım işte

Hayde iyi geceler

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    şefim seceremi döktüm işde var mı soru işareti şefim.

6.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Kimseyi etkilememek için seans kapanınca yazdı

2 kontrat short açtım

Eksi gap gelirse belki diye zar attım işte

Hayde iyi geceler
    son yarım saat ben de 4350 short- 4341 kapama, 10 lot
    bi süredir endeks vadeli oynamıyorum, yeni rakamlara alışmak için, antreman niteliğinde

7.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Bu arada deli memmed de 4145 den short diyip adios amigos oldu . 2 saatde pert olmustur . Millete akil dagitiyordu sabah aksam
    Memedabi'yi kastediyorsaniz şort falan demedi..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sn sindoma genele yazdığımı okudğunuzu farzedip yazdım sonra özelinizedeatayım dedim ama sanırım özelinizde mesaj kutunuz dolu
    ama özetle evet aslen şile ağvalıyım.ikametde adana. özetle.
    not:özelden mail kutunuz boşaltırsanız yazarım.
    not2:hayır adanalı değilim ikamet adana.2008 den beri yaklaşık.

Sayfa 43/1001 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •