Sayfa 43/90 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon
Arama sonucu : 753 madde; 337 - 344 arası.

Konu: (kod rakamlar)==>izmir'in dağlarında çiçekler açar..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Merhaba Jas ,

Bu piyasa para konuşuyor .

Burası borsa kim kime korsa mantığı var genelinde.

Bu şekilde gördükleri ve kazık yedikleri için .

Herkesi öyle sanıyor dürüst ve samimi olanları da onlarla bir tutuyorlar .

Bende öyle düşünüyorum özellikle sosyal medyada bunu çok kullanıyorlar insanlarla dalga geçiyorlar .

Örneğin hisse 40 dan öneriyor iki sene de 12 ye düşüyor sonra 18 çıkınca % 50 temel analiz kazandırdı diyen umut tacirleriyle dolu piyasa .

Çoğunluk tutturduğu hisseyi yazıyor diğerlerinden hiç bahsetmiyor .

Örneğin 5000-10000 takipçisi olan 5 hisse söylüyor 2 çok iyi prim yapıyor 1 orta diğeri 2 si sermayeye etkileyecek zarar da oluyor ama onları sorunca basıyor engeli durum mu .

Ben canlı olarak görüşmeden samimi olduğuna inanamıyorum herkesin bakış açısı farklı olabilir tabi

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2. Hollanda ya yaptırım yapacaklarmış...

Alıntı Originally Posted by cml Yazıyı Oku
    Doğrudan yatırımlar TCMB

Hollanda

3. Övdüğümüz kadar yerelim de , THY topiğine yazdım

Bu Sevinç bence kısa sürer ,
    5,80 geçebilirse 6,10 dan dönüp poh gibi gelecek ilk çeyrek bilançosuyla 5,10 civarına iner diye beklerim.

Bu senaryoyu sadece varlık fonunun referandumdan sonra 7-8 liraya kadar alması bozar ve bu konuda ciddi bir dedikodu duyuyorum.

4. STAH hocam , borsa işlemlerinde ilerleyebilme ihtimalim olduğunu, daha çok çalışmam gerektiğini yazmış onur duydum. Başlığında yazma fırsatı vermesi, karalamalarıma göz yumması, en önemlisi notlarının katkısı yol almayı başarabilirsem ; çok büyüktür. Tekrar teşekkürler.
    Az şımararaktan THY bakışı;

5.  Alıntı Originally Posted by butcher Yazıyı Oku
    STAH hocam , borsa işlemlerinde ilerleyebilme ihtimalim olduğunu, daha çok çalışmam gerektiğini yazmış onur duydum. Başlığında yazma fırsatı vermesi, karalamalarıma göz yumması, en önemlisi notlarının katkısı yol almayı başarabilirsem ; çok büyüktür. Tekrar teşekkürler.
    Az şımararaktan THY bakışı;

bu kağıtta çok insanın canı yandı...bana göre tekrar yukarı tırmanış için ciddi bir dip formasyon görmemiz lazımdır sv.butcher...

Utanarak yapıştırıyorum Gerçekleri göz ardı edemeyiz değilmi ?

Sefalet Endeksinde Türkiye 8. Sırada Yer Aldı

7.  Alıntı Originally Posted by STAH Yazıyı Oku
    kapanış>ortalama>89.950..denklemi gerçekleşmediği sürece...YÖN AŞAĞI...

grafikte bazı önemli noktaları işaretlenmesinde faydalar vardır...

ve yol haritasını da koyarsak endeksin zıplayacağı bir yer kalmayacaktır...

Direnç 3... 90.300

Direnç 2... 89.900

Direnç 1... 89.500

DENGE DEĞERİ.....................89.000

Destek 1... 88.600

Destek 2... 88.200

Destek 3... 87.750

son durum bu şekildeydi..

cuma günü en yüksek 89.924 rakamı görüldü..bu rakam; 2.ci direnç noktası ile kod rakamın ortak bölgesiydi...ve yukarı yönde kırılamadı...

kod rakamda bir değişiklik yok...;89.950

yol haritasın geçmeden evvel günlük üssel ortalama olarak ortalama olarak destek noktası neresi onu da görelim...

88.737

aşağı yönde harekette, destek olarak çalışması gereken önemli bir seviye..kırıldığı takdirde 87.500 ler gündem gelecektir ki;''düzeltme''kelimesini kullanmak iyimserlikolacaktır..çünkü konu yavaştan aşağı yönlü trend in kapsama alanı içine girmeye başlayacaktır..

YOL HARİTASI

Direnç 3... 90.500

Direnç 2... 90.200

Direnç 1... 89.900

DENGE DEĞERİ.....................89.620

Destek 1... 89.300

Destek 2... 89.000

Destek 3... 88.700

**88.737 rakamı ile 3.cü destek noktası olan 88.700 rakamının uyumu, bu seviyelerin önemini ve ciddiyetini özellikle vurgulamaktadır...

ihracat ve turizm gibi hayati konularda %50-60 oranlarına ulaştığımız AB ile gelinen son durum bu;

bakalım ne lalesi olduğu konusunda net açıklama yapacaklar mı..?

not;yukarıda yazılanlar tamamen kendi düşüncelerim ve bakış açımdır..doğru olup olmadığı konusunda hiç kimseye garanti veremem...siz en iyisi kendi bildiğinizi yapın..

8. [QUOTE=citiwan;114433]Utanarak yapıştırıyorum Gerçekleri göz ardı edemeyiz değilmi ?

Sefalet Endeksinde Türkiye 8. Sırada Yer Aldı

değerli kardeşim..bir de bu durum var doğal olarak.....

Slumpflasyon

Bir ekonomide enflasyon olgusu yaşanırken ekonomi küçülüyorsa o ekonomide slumpflasyon (enflasyon içinde küçülme) hali var demektir.

Ekonomik krizlerin en zoru budur.

Çünkü burada bir yandan enflasyonu düşürmeye uğraşırken bir yandan da ekonominin küçülmesini önce durdurmaya sonra da büyümeye döndürmeye yönelik bir ekonomi politikası uygulamak gerekmektedir.

Makroekonomik hedeflerin ve politika araçlarının birbiriyle çelişkisi en fazla burada ortaya çıkar. Bir yandan enflasyonu düşürmek, bir yandan büyümeye geçmek, bir yandan bunlara eşlik etmesi büyük olasılık içinde olan işsizlik artışını engelleyip istihdamı artırabilmek birbiriyle çelişen hedeflerdir.

asıl ürkünç olan ise;''yaptıklarımız ,yapacaklarımızın teminatıdır'' cümlesidir...

Sayfa 43/90 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •