Sayfa 430/1001 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Ben trende RSI indikatoru ile bakarim.trend kirildi.yukari diye tahmin ediyorum.cok yakin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,223
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Depremde 50.783 can kaybı yaşanmışken ‘Hoca’dan skandal konuşma!

Selçuklu Tahir Büyükkörükçü Camii İmam-Hatibi Seyfullah Akyiğit: “Depremde ölenlerden birinin cenazesi mis gibi kokuyormuş, araştırdık Suriyeliymiş, tam bir peygamber aşığıymış.â€

https://twitter.com/haberaktifcom/st...443161449?s=12

Bak gör bu ülkenin çivisi çıkmış.!!!!

Talibanlar ülkesi olmuş.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Ulen diyeceksin,(ben dinler tarihini çok iyi takip ederim),peygamber muhammedin ölüsü 3 gün kaldı kokmaya başladı halifelik ve miras kavgası yüzünden,en sonunda kızı isyan etti gece yarısı gömüldü 17 cemaatlen,hani derlerya ne kadar çok cemaat olursa o kişi çok dua alırmış.neyse falzla uzatmayayım tokmakçılar tepeme biner konuyu araştırın gerçek bilgilere ulaşırsınız

SON DAKİKA: Sanayi, iş yerleri ve elektrik üretim amaçlı doğalgaza %20 zam yapıldı.

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ulen diyeceksin,(ben dinler tarihini çok iyi takip ederim),peygamber muhammedin ölüsü 3 gün kaldı kokmaya başladı halifelik ve miras kavgası yüzünden,en sonunda kızı isyan etti gece yarısı gömüldü 17 cemaatlen,hani derlerya ne kadar çok cemaat olursa o kişi çok dua alırmış.neyse falzla uzatmayayım tokmakçılar tepeme biner konuyu araştırın gerçek bilgilere ulaşırsınız
    dinler tarihini çok iyi takip ediyorsanız, muhammedin hiç yaşamamış olma ihtimali ne sizce..?

5. Eski devlet bakanı

Masum Türker diyor ki

20 yıllık araba kullanıyorum

Milletvekili kartını koymuştum, arabamı çekmişler

Neden çektiniz diye sormuş oraya park etme hakkım var

Milletvekilinin böyle arabası olmaz deyip çekmişler !

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,223
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    dinler tarihini çok iyi takip ediyorsanız, muhammedin hiç yaşamamış olma ihtimali ne sizce..?
    Onuda biliyorum fazla kurcalamak istemiyorum afaroz yüzünden,sadece kabe makatinin işi ne PETRADA,fil suresindeki filler neden kazınmış kayalara,kıble davası ve ötesini es geçtim,burada dinsel olaylar yasak...

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Muhammedi bilmem ama Musa'nin hic olmadigini Celal SENGOR youtube da anlatti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,223
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Eski devlet bakanı

Masum Türker diyor ki

20 yıllık araba kullanıyorum

Milletvekili kartını koymuştum, arabamı çekmişler

Neden çektiniz diye sormuş oraya park etme hakkım var

Milletvekilinin böyle arabası olmaz deyip çekmişler !
    Ben sıradan vatandaşım,bana ceza yazmış trafik ev sahibinin şikayeti yüzünden,farkettimki şubeden yazılmış ceza,yani ev sahibi fotoğraf çekmiş trafik şube değerlendirmiş,garip bir ülke olduk çıktık 21 sene içinde

Sayfa 430/1001 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •