Sayfa 432/1000 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    5 dakika kala ben de satış girdim umarim pazartesi üzmez, 20 günlük ppf getirisi vermezse tcd den nette dilim yanmış olacak
    Gördüğüm lüzum üzerine Tcd için cuma çıkış emri vermiştim, giderek ayak güzellik yaptı, cuma aldigım fiyattaydı, tuttuğum süre için ppf kadar getiri verdi sagolsun

2.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Şu an yansımış görünüyor

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler Ziraat halen uyuyor. Cuma günkü değerler ve fiyatlar ile devam ediyor

3.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Aldığı pozisyona ve içeriğine bağlı inmesi çıkması o açıdan fark eder
    açıkçası ben endeks yükselirken yükselip düşerken de düşen fon istemiyorum. böyle yapacak olsam endeks ucuzlayınca banka endeksi fonu alıp belli seviyelere gelince satarım. benim istediğim yükselişlerde kazanırken düşüşlerden de sınırlı etkilenip orta vadede endeks düşse dahi kazanan fon istiyorum. ikide bir hisse takip eder gibi fon fiyatı takip etmek istemiyorum. gerçi bunu henüz başaramadım ama en azından kafam rahat olsun istiyorum. tcd'yi de bu yüzden aldım. sanki bir arkadaşımız önceki 102 binden 95 bine kadar yaşanan düzeltmede bu fonun oldukça iyi getiri sağladığını yazmıştı. profosyoneller hep şunu söylerler: önemli olan endeksin yükselişi değil, sizin aldığınız pozisyonlar. doğru pozisyon alırsanız endeks düşerken de pek alâ para kazanabilirsiniz. işte ben, bunu istiyorum ve tcd'den de bu noktada umutluyum. ama her ne olursa olsun portföyümün yüzde 50'sinden fazlasını riske atmam. dünyanın binbir türlü hali var, temkinli şekilde risk alarak bir çabanın içindeyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun, herkese bol kazançlar dilerim

4. TR 2 yıllık tahvil 14,82 14,96 -0,94 14,82 14,82

TR 5 yıllık tahvil 14,99 14,99 0,00 14,99 14,99

TR 10 yıllık tahvil 14,89 14,89 0,00 14,89 14,89

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    açıkçası ben endeks yükselirken yükselip düşerken de düşen fon istemiyorum. böyle yapacak olsam endeks ucuzlayınca banka endeksi fonu alıp belli seviyelere gelince satarım. benim istediğim yükselişlerde kazanırken düşüşlerden de sınırlı etkilenip orta vadede endeks düşse dahi kazanan fon istiyorum. ikide bir hisse takip eder gibi fon fiyatı takip etmek istemiyorum. gerçi bunu henüz başaramadım ama en azından kafam rahat olsun istiyorum. tcd'yi de bu yüzden aldım. sanki bir arkadaşımız önceki 102 binden 95 bine kadar yaşanan düzeltmede bu fonun oldukça iyi getiri sağladığını yazmıştı. profosyoneller hep şunu söylerler: önemli olan endeksin yükselişi değil, sizin aldığınız pozisyonlar. doğru pozisyon alırsanız endeks düşerken de pek alâ para kazanabilirsiniz. işte ben, bunu istiyorum ve tcd'den de bu noktada umutluyum. ama her ne olursa olsun portföyümün yüzde 50'sinden fazlasını riske atmam. dünyanın binbir türlü hali var, temkinli şekilde risk alarak bir çabanın içindeyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun, herkese bol kazançlar dilerim
    Aynı kanaatteyiz iyi geleceği olan hisseleri bulması fon yönetiminin elinde aynı şekilde türev piyasaları içinde

2 haftadan beri bıst giderken onun kadar gidemiyor gelirken ondan çok geliyordu artı günler bile eksi yazıyordu belkide ons veya ters pozisyonlardandı inş düzeltmişlerdir durumlarını

Yoksa bizde araştırmayla hisseler buluyoruz, önemli olan burada işinize bakıp kafanızın rahat olması haklısınız

6. Yok öyle bir dünyaaa...Takipsiz olmaz...

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    GL1 %1.1 değer artışı ile kapadı son dağılım raporuna göre bakalım Pazartesi görecekmiyiz bunu TEFAS'ta
    Tutturamadık yine %0.63 değer artışı gelmiş. Fondaki para çıkışı son dağılımında da değişikliğe neden olmuş sanırım.

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yok öyle bir dünyaaa...Takipsiz olmaz...
    thy yıllık değişim, yüzde eksi 40,65
    aselsan yıllık değişim, yüzde eksi 31,60
    soda yıllık değişim yüzde eksi 15
    bunlar bist 30'un en sağlam firmaları.
    tcd yıllık getiri yüzde 66,80
    azimut portföy 1. hisse fon getirisi yüzde 34.
    umarım ne tür düşüncelerle fon yatırımcısı olmak istediğimi daha iyi anlatabilmişimdir. tabi bu tercihlerin kişiden kişiye değişebileceğini göz ardı etmiyorum. treyt yapabilen insanların fon yatırımcısı olmasına zaten gerek yok. bu yöntem, benim gibi tek başına hisse yatırımcılığını beceremeyen ve sitresini kaldıramayanlar için geçerli.

Sayfa 432/1000 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •