Sayfa 432/1011 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Halen kırbaçlıyor pala. At çatlayacak, az kaldı..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Incir yaprağı lazim olacak gibi. Puhahaha.
    Benim gösterge yoruldum diyor. Ama xbank 4950 nin üstünde kalırsa roketleyebilir. Roketlemeyebilir de. Belli olmaz.
    Ceviz lazim mi
    Bazı arkadaşlar rahatsız oluyor benim üslubumdan. Cevizin büyüklüğü ne kadar. Hani bir fıkra vardı Osmanlı döneminde sokakta bağıran satıcılara bağırdıklarinda sattıkları ne şey ediyorlardı ya biri gülüyormuş. Sen niye gülüyorsun arka sokakta karpuzcu vardı o karpuz oraya nasıl girecek ona gülerim demiş. Senin ceviz de büyük mü.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Pıst 100 de beklentim soruluyor 3.85 dolar bazlı beklentim 2-3 aylık zaman diliminde.
    Bu kabulü yaparken dolartl beklentin ne? Bence dolar bazlı hedef konuşmak sakıncalı, 3 ay içinde dolar 25 i de görebilir, 20 de olabilir.

Dolartl 20 tl altında olur kabülü, TL bazlı konuşmak daha doğru bence.

Her durumda 3,85 çok iddilalı hedefler..Benim tl bazlı 5000-5500 beklentim vardı bu yıl sonuna kadar, seçime kadar da 5500-6000 aralığı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Temel'in askerlik yaptığı tabura yeni bir komutan gelmiş. Hemen askerlerin tabur içtiması için toplanmasını emretmiş. Askerler toplanınca hitaba başlamış:

- Sevgili askerlerim! Sizleri buraya tanışmak için toplattım. Yeni tabur komutanınız benim. Adım "Ahmet". Soyadım "Kırç". Tekrar ediyorum "Kırç". Arada "R" var. Sakın ola diliniz sürçmesin! Bu konuda çok hassasım... Fena yaparım! Şimdi yarım saat içinde soyadımı iyice eberlesin. Sonrasında dağılabilirsiniz. Emir komuta bölük komutanlarında...
    Askerler kendi aralarında ezbere başlamışlar:

"Kırç... Kırç... Kırç... Arada 'R' var... Arada 'R' var... Arada 'R' var..."
    Tabur komutanı gün içinde emrindeki birlikleri dolaşıp, rastladığı askerlere soruyormuş:

- ASKER!
    - EMRET KOMUTANIM!
    - Benim soyadım ne?
    - KIRÇ KOMUTANIM!
    - Aferin! İşinin başına!

Komutanın soyadını sorduğu hiçbir asker şaşırmıyormuş. Temel bu konuda çok sıkıntılıymış. Sürekli kendi kendine; "Ya bana da sorarsa? Ya şaşırırsam?" diye içten içe bir korku içini kemiriyormuş.
    "Sakınılan göze çöp batar" misali bir gün komutan içtimada Temel'e denk gelmiş.

- SEN ASKER!
    - EMRET KOMİTANUM!
    - Soyadım ne benim?

Temel'in heyecandan nutku tutulmuş. Konuşamıyor... Komutan sinirlenmeye başlamış... Temel'in hemen arkasındaki asker farkettirmeden Temel'e fısıldamış:

- Arada "R" var!
    Bunu duyan Temel biraz rahatlamış ve cevap vermiş:
    - GÖRT KOMİTANUM!!!

PALA GÖRT yapacak bi şi yok. Kazananları tebrik eder kazanamayanları en kısa sürede başarılar dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu kabulü yaparken dolartl beklentin ne? Bence dolar bazlı hedef konuşmak sakıncalı, 3 ay içinde dolar 25 i de görebilir, 20 de olabilir.

Dolartl 20 tl altında olur kabülü, TL bazlı konuşmak daha doğru bence.

Her durumda 3,85 çok iddilalı hedefler..Benim tl bazlı 5000-5500 beklentim vardı bu yıl sonuna kadar, seçime kadar da 5500-6000 aralığı.
    Bence de TL bazlı konuşmak daha doğru ama, onu da belirleyecek etmenlerden biri dolar değil mi?

Yani dolar bugün 25 olsa, ihracatçı şirketler uçar, endeks TL olarak zıplar

Aslında tavuk mu yumurta mı biraz..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Canı sıkılanlara
    Kısa yolculuk videoları

https://twitter.com/yemekci53/status...xxCo6vaDQ&s=19

SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Palanın bilgisayar benim küçük hesabı kilitledi ellam...

10 deneme yaptım. Yaklaşık 5K yaktım. Denemelerin hepsi farklıydı ve rastgeleydi. (yani belirli bir mantıkta olmadığı gibi kasıtlı olarak çok farklı etkenlere, bazen de etkenin tersine poz açtım.) Üstelik hepi topu 2 lotla.

Yamulmuyorsam son 1 saatte oluşan ucube grafiğin sebebi benim. Teknik meknik de dinlemiyor. Öpene kadar pitbull gibi kovalıyor. Komplo teorilerini hiç sevmem. Gün içi testere işini bilgisayarın yaptığını da tahmin edebiliyordum. Ama 2 lota halleneceğini de düşünmemiştim. Sanki kocaman çölde bir o var bir de ben. Gün içi alım satım yapan pek yok galiba.

Velhasıl kazandığım tecrübe harcadığım paraya değdi. Sizlere tavsiyem büyük pala devrede değilken (testere modundayken) şurdan alayım şurdan satayım 3-5 kazanayım hesabına girmeyin. Ölsün küçük pala acından
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bazı arkadaşlar rahatsız oluyor benim üslubumdan. Cevizin büyüklüğü ne kadar. Hani bir fıkra vardı Osmanlı döneminde sokakta bağıran satıcılara bağırdıklarinda sattıkları ne şey ediyorlardı ya biri gülüyormuş. Sen niye gülüyorsun arka sokakta karpuzcu vardı o karpuz oraya nasıl girecek ona gülerim demiş. Senin ceviz de büyük mü.
    Cevizler mayer abi. Yuzde 50 iç verimi var. Kehribar rengi, ince kabuklu, bütün çıkıyor.

Sayfa 432/1011 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •