Sayfa 434/1009 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Euro yine tenhaya cekti dolari

Euro 0.80 olcak len
    Evet deflasyona beş kala doları tenhaya çekebiliyor..neden acaba..

Euro Bölgesi'nde enflasyon tahminleri düşük kalarak Avrupa Merkez Bankası'nın parasal teşvikten çıkma sürecini desteklemiyor

Euro Bölgesi enflasyon tahminlerinin, Avrupa Merkez Bankası'nın parasal teşvik politikasından çıkma görüşmelerini hızlandırmayı teşvik etmesi pek mümkün görünmüyor.

Tüketici fiyatları, Ağustos ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre muhtemelen yüzde 1.4 yükseldi.*Bunun karşısında, merkez bankasının hedefinin yüzde 2 olmasının yanı sıra, çekirdek enflasyonun, yüzde 1.2 seviyesinde hareketsizliğini koruması bekleniyor.*

Bloomberg Intelligence'a göre, enflasyon rakamlarında sürdürülebilir bir ilerleme kaydedilene dek, Avrupa Merkez Bankası, tahvil alımları programından çıkma konusunda rahat olamayacak.

Yok K.Kore Japonya üzerinden füze geçirmiş ondanmış..olabilir, olasılık tabii..

Ancak USD/JPY tehlikeli sularda dolaşıyor; 108,60

YEN güvenli limanmış..

Bence evli evine, evi olmayan sıçan deliğine..

YEN güçlenmeye devam ederse..

Herşey topyekun olmaya başlar..korkarım..

Dolarda..

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Aylardir dolarda hammallk yapıp kendi paralariyla baskalarini zengin etmek nasil bi kafa
    Adamin elinde dolar yok
    Dolar alip riske girip hammallik yapanın dolarini shortlayip sogusluyor kazaniyor..kamyonu iyi yere yanastirmislar .

Cok degisik beyin vr siz gordum de.
    3.80 den beri dolari tasiyip zarar edip de tatile gidiyom diye sevineni ilk kez goruyorum
    3.80 -3.44 arasi dolar ezenler nr tatiller yaptilar
    yav bu adamın dediklerine inaniyor musunuz. kaale almayın.

4. 3.45 - 3.35 arası güvenli risksiz fiziksel kaldıraçsız dolar biriktirme bölgesidir.

Algı operasyonu EURUSD nin 1.20 yi geçmesi ile devam ediyor.

Phoenix in pipisinden önce doların şahlanıp kirtlenmesi lazım aptallara. DXY nin mutlaka bir zirve yapması lazım.

Tiyatro devam ediyor.

Azar azar dolar almaya devam.

5. Taaa nisan ayında referandum sonrası bi eurusd analizi yaptık idi 1.15 ler ilk durak ardından 1.18 1.22 bölgesi ..
    1.15 lerde oyalanmadan bile geçti..
    Düzetme bile gelmedi..
    İkinci bölgeye hızla girdi..
    1.22 lerin üstünde 1.40 lara kadar gider..

Beklemiyorum soluksuz bir şekilde 1.40 lar..

1.22 max 1.23 max max 1.24 den şelale gelebilir..

Şelalenin (olursa) gücüne bakacaz..

Bizde ise DOLAR şöyle bi hamle yapim kafamı çıkarım füze müze dedi..
    Ya ne füzesi paşam 3.45 owwww iyi fiyat sat sat sat sat sesleri yankıladı kolidorlarda..

6. Herkesin aklında geçen seneli dolar rallisi var..
    Finansal piyasalarda hiç birşey 2 kere art arta gerçekleşmez.
    Öyle olsa insanlar para kazanır..
    2 kere art art da olsa bile zamanlaması kayıktır mutlaka..

O yüzden sonbaharda bayram sonrasından itibaren borsalarda ralli dolarda sonbaharda 3.10 lara doğru baş aşşa dalış bekliyorum..

Bunu bozacak tek senaryo FED in eylülde şahinleşmesidir..(çok zor)
    Veya dünyada ciddi bi olaydır (finansal kaos çok düşük ihtimal..füze müze...ehh bilemem)

3.65 3.70 lerden olsak anlarım..Her ne hikmetse milletin biriktirilecek yerler dediği
    yerlede , 3.4580 den 3.4430 a kadar adam tepkisiz 1.5 kuruş satıyorsa..Ben bu doları bayram sonrası 3.10 larda beklerim..

7. Zannetmiyorum. Ama keşke olsa diyecek 200 milyar$ ilk alıcı var açığı olan.

Şu anda onlara ufak bir kıyak geçiliyor ama geçici bir kıyak.

ALTIN konusunda ne diyorsun? Çıkmaz diyordun.

Evet evet pipi pipi evet evet pipi pipi...

Hatırlıyor musun? Bunu kim demişti?

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Herkesin aklında geçen seneli dolar rallisi var..
    Finansal piyasalarda hiç birşey 2 kere art arta gerçekleşmez.
    Öyle olsa insanlar para kazanır..
    2 kere art art da olsa bile zamanlaması kayıktır mutlaka..

O yüzden sonbaharda bayram sonrasından itibaren borsalarda ralli dolarda sonbaharda 3.10 lara doğru baş aşşa dalış bekliyorum..

Bunu bozacak tek senaryo FED in eylülde şahinleşmesidir..(çok zor)
    Veya dünyada ciddi bi olaydır (finansal kaos çok düşük ihtimal..füze müze...ehh bilemem)

3.65 3.70 lerden olsak anlarım..Her ne hikmetse milletin biriktirilecek yerler dediği
    yerlede , 3.4580 den 3.4430 a kadar adam tepkisiz 1.5 kuruş satıyorsa..Ben bu doları bayram sonrası 3.10 larda beklerim..

8. 4.17 den sattığımız euroları 4.00 den yerine koyacaktık ... Getirmedi Oray'a biliyor o.ç.

3.47 den aldığımız dolarlar elimize kaldı..

O biliyor ... O bir çakaldır. Zararını böyle telafi ediyor. İkiside yabancı para.... İkiside döviz.

Euro'da bozdurulur yüksek faize yatırılır.... Dolarda bozdurulur yüksek faize yatırılır ... Yabancı ikisinide yapar yani.... Be çakal ne fark ha... İkiside döviz. Vay efendim dolar bozdurup yüksek faize yatırıyorlarmış da mış mış... Ulen Avrupa'da 5 milyon Türk yaşıyor ... Bunlar Euro bozdurup Türk bankalarında yüksek faizden TL. Yatırmıyor mu!!!!!! Dolar ne gezer bunlarda... Cari açık hortlamış gidiyor... İncik, boncuk, sakız makız, mercimek , fasülye ne varsa ithal ediliyor ucuz dolarla... Yakında Ekonomi yandım Allah diyecek buna emin olun.

Dolar Açık pozisyonu bulunan şirketlerin yerinde olsam şimdiden doları alırım... Bu şirketlere buralardan dolar aldırmamak ve daha yukarıdan aldırmak için 3.30 tl.ye algı yapıyorlar ... Buralardan alırsınız bekleyin , almayın tuzağı... Oysa görünen köy kılavuz istemez 9 aylık cari açık 85 milyar civarında.. Bu asla sürdürülemez bir politikadır . Kimse Tufaya gelmesin .. Her şey göz önünde. Dönen dolap çok büyük.. Bunu yiyen aptaldır yada çaresizlikten yersin.

Sayfa 434/1009 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •