Sayfa 436/999 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Arkadaslar 2009 daki et sut gibi fiyatlarla bugünü karsilastirip durumu analiz etsek iyi olmaz mı?benzin,metrobus,...gibi
    Bakalim kim karda.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de Afyon'dan Cumhuriyet aldim kilosu 54 TL den baska sucuk yemem.
    Afyon'da duzinelerce sucuk markasi var.
    Duyduguma gore Afyonlular "Sert Civi" markali sucugu tercih ediyorlarmis ben de carsida tesadufen rastladim girdim baktim fiyati kredi kartina 38 TL nakit olursa 36 TL dediler.
    Hanim bilmedigin tanimadigin markayi yemeyeceksin dedi ben de cesaret edemedim.
    Syg,
    Hanımınız doğru söylemiş, benim size önerim bu yaştan sonra macera aramayın, insanın damak tadı oturmuş oluyor, neyi nerden yiyeceğini çoktan tecrübe etmiş oluyor, yeni şeyler deneyince çok nadiren beğendiğiniz bir şey çıkıyor.
    Ben de artık sucuk konusunda ağzımın alıştığı markadan şaşmıyorum, ancak bir yerde denk gelirse veya canım macera çekerse yeni bir sucuk deniyorum.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de Afyon'dan Cumhuriyet aldim kilosu 54 TL den baska sucuk yemem.
    Afyon'da duzinelerce sucuk markasi var.
    Duyduguma gore Afyonlular "Sert Civi" markali sucugu tercih ediyorlarmis ben de carsida tesadufen rastladim girdim baktim fiyati kredi kartina 38 TL nakit olursa 36 TL dediler.
    Hanim bilmedigin tanimadigin markayi yemeyeceksin dedi ben de cesaret edemedim.
    Syg,
    Ben antalyadan coruma gelirken demireller sucuk alirim hep, tavsiye ederim, annemin evde makinesiyle yaptiklarina cok benzer

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://youtu.be/1L4Fsa1sONM

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Piyasalar birseyin haberini aldıki bu borsada satış getiriyor 2 gündür .Dolardaki haraketde bundan kaynaklı .
    Bunlardan benim tahminim bu hafta sonu ya Suriye operasyonu başlayabilir
    Yada ülke notu ile alakalı bir haber ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. 4 milyon issiz açıklanmış. allahtan suriyeliler ülkemizde 4 milyon.

ya suriyeliler ülkemizde 10 milyon olsaydı.

o zaman issiz sayısı 10 milyonmu olacaktı.

7.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    iş portföy para piyasası fonu 22.94% günlük mevduat karşılığı

23.16% 3 günlük
    Merhaba hem forumunuzda hem bu finans konularında biraz yeni ve doğal olarak acemiyim. Bu fonların getirileri garanti mi? Yani fonu alırken 1 hafta sonra 1 ay sonra minimum ne kazanacağımı biliyor muyum?
    Bu konu hakkında yazılan çizilen bir başlık var da ben bulamadıysam, yönlendirme yaparsanız çok memnun olurum, ilginize teşekkür ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by Hia Yazıyı Oku
    Merhaba hem forumunuzda hem bu finans konularında biraz yeni ve doğal olarak acemiyim. Bu fonların getirileri garanti mi? Yani fonu alırken 1 hafta sonra 1 ay sonra minimum ne kazanacağımı biliyor muyum?
    Bu konu hakkında yazılan çizilen bir başlık var da ben bulamadıysam, yönlendirme yaparsanız çok memnun olurum, ilginize teşekkür ederim.
    Fonların getirileri garanti değil maalesef. Fon fiyatları günlük hesaplanmakta. Örneğin 5 gün önce fonun getirisi mevduat karşılığı günlük %25 olabilir ama dünkü getirisi %22'de olabilir. Geçtiğimiz iki ay boyunca mevduat üstünde getiri sağladığından dolayı gelecekte de benzer getiriyi sağlayacağı düşünüldüğünden tavsiye ediliyor.

Fiyatı günlük takip etmeniz gerekecek. Eğer fon getirisi mevduatın altına gerilemeye başlarsa (en azından 4-5 günlük ortalamada) fondan çıkmanız mantıklı olacaktır.

Sayfa 436/999 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •