Devlet demirlerden iyi vergi alıyor...Bu horozu kestirnez .bir yerde müdahale eder ..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devlet demirlerden iyi vergi alıyor...Bu horozu kestirnez .bir yerde müdahale eder ..
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Demir çelik sektöründe 1-2 yıl arası bir durgunluk dönemini zaten bekliyordum.
döngüsel şirketler böyle ..Aynısı beyaz eşya da da oluyor. .
Dostum aramızda kalsın...Matematik bana her halükarda 1-1,5 yılda en kötü şartlarda 500 bin ile 1 milyon arası portföyün büyütme şansım olduğunu söylüyor. Ama istikrarı bozmamalıyım. Sektör belki çok kötü ve hatta daha da kötü olacak ve diyelim ki fabrikalar kapanmaya başlayacak... Ereğli kapanamaz! Ama temettü vermezse Ereğli, bölünür diye düşünüyorum. 2008 krizinde öyle olmuş, %30 temettü, %30 bölünmüş falan...
Tabii süreç acılarla dolu bir süreç, kolay olmayacak gibi gözüküyor...
Sıkıntı yok.. dediğim gibi zaten bu durgunluhu bekliyordum....Gelecek sene daha kötü de olabilir...keşke 15 den isdmr alabilecek olsak..bugün vesbe de toplamaya başladım....bu sektörler şu anda kriz gibi bir dönem yaşıyor...Ben bu fırsatı kacirmam
Muhtemelen bu stok maliyeti daha da artacak... Ama sıkıntı değil.. Fiyatın düşmesi toplamak için bir firsat ..Kdemelialımlarda her ay 500 lot alım hedefim var. Düşerse daha da fazla alırım.. İSdmr ve ereğli hakkında yazanların firmanın içsel değrinden haberi yok..Bu gün sadece arazisini değerlese piyasa fiyatına yaklaşır.Sen usulca topla..Burda da pek aldığını yazma...Kafanı karıştırırlar. Aynı şeyi brisa ve ttrak da da yaşadım.. Sallama boş konuşan çok insan var diğer köyde.
Yalnız ric'in yazığı doğru..Bu stokmaliyeti başa bela..Ama uv de sorun görmüyorum...En azından tutarlı analiz yapıyor.. Ama diğer köydekiler sallamasyon işinde![]()
Yer İmleri