Yarın için tepki beklentisini ile malı kucakladım kapanış seansında. İki kağıdımda açıkçi sıkıştırmak için günü en düşüğünden kapattı ben de aldım
Yarın için tepki beklentisini ile malı kucakladım kapanış seansında. İki kağıdımda açıkçi sıkıştırmak için günü en düşüğünden kapattı ben de aldım
Sana bir önceki yazımda nasıl gelirsen öyle gelirim dedim apkoş evlat demişin ya benim kadar evladın olsa değirmen kadar dötün olur bak tane tane yazıyorum anla diye , şimdi düşünüyorum sana nasıl anlatsamda anlarsın diyeçocuğu olmayan aileyi düşün hep uğraşıyorlar olmuyor sonra bir gün bir bakmışın çocukları oluyor buda böyle birşey senin kafan basmamış ozaman graf okumayı öğrenememişsin yanındakilerde senin gibi
gülüyorum diye kızma biraz almıyor kafan gelelim konumuza sendeki sorun diyelim bir iş var sen yapamıyorsan başkasıda yapamaz kafası bundan kurtul gel benim çekirgem ol.
gelelim eregl olayına onuda sana anlatayım senle ışıklarda bekliyoruz yeşil yanmasını sen sarıda geçersen araba çarpar bana diyorsunki elimi neden tutmadınışıkları takip et sonra kendi kararını ver.Yeri geldiğinde şöyle borsacıyım şöyle kazandım havasıyla ekstre atıyorsun ya tatlı su kurnazı.
kırılımları sormuşun sen vıop kafasıyla hareket ettiğin için benim yorumlarım sana gelmez gelsede kendine göre kurman gerekli cuma günü 10570 pıst 100 bandı verdim aşağısında mal taşımam dedim 240 dk grafa göre sen vıop çusun daha kısa bakarsın bu yüzden benim graflar sende sivilce yaratır orta vade bakarsan kendi grafınla karşılaştırırsın .Şimdi buranın en akıllı matematik ustası sensin bak soru geliyor hergün buraya gelip yazıyorsun senden başka 1 kişi daha benim teknik yorumumla ilgili bana gelip bulaştımı YOK neden isteyen okuyor geçiyor isteyen kendi grafı ile karşılaştırıyor senin gibi gölgesiyle kavga etmiyor .Emin ol yazdığım çizdiğim konularda graflarda yaralanan vardır 1 tane yaralanamayan var diye üzülmem o kişi sen oluyorsun APKOŞ
ha apkoş eregl den sallıyorsun ya neden demiyorsun eregl hareketlenmeden formasyonla grafkoyup hareket beklediğimi yazdığımı ertesi gün eregl nin hareketlendiğini
burada iş bilip bilmemek değil ben sadece görüşümü ve seneryomu paylaşıyorum okumazsın bakmazsın senin gibimi yapayım yazıp yazıp bende kalsın mı diyeyim hadi güle güle apkoş![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bu şirketler bu fiyata iyi mi güldürmeyin..
Yer İmleri