Sayfa 436/999 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: Viop LVII

1. Yarın için tepki beklentisini ile malı kucakladım kapanış seansında. İki kağıdımda açıkçi sıkıştırmak için günü en düşüğünden kapattı ben de aldım

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    1187800 den açılacak lönke bile para vermeyebilir...

dinkkatli olun
    1195xx yandığında kar al yaptıysanız braw

lönk beklediyseniz hata yaptınız

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Vay arkadaş ne biktirdilar bre... Madem pavyona düştük bari daha iyi para veren bir yere gidelim. Tecrübesi olan var mı?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    niye bıktırsın ki? biraz mola vereceği ihtimalini göstermişti. zirveden 500 puan düşmüş.

xtumy'yi komple götürecek para olmadığı için sırayla gidiyorlar. son dönem x30 yoğunlaştılar.

sırası gelen gidecek gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    niye bıktırsın ki? biraz mola vereceği ihtimalini göstermişti. zirveden 500 puan düşmüş.

xtumy'yi komple götürecek para olmadığı için sırayla gidiyorlar. son dönem x30 yoğunlaştılar.

sırası gelen gidecek gibi.
    İşte paralı birileri gelsin. Şimşek ne diyor geliyor para diyor. Tahvilden arta kalanları bize gondersin

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bak evlat..Senin hiç bilmediğin alanda yüzlerce sistem yazdım.3. NESİL SİSTEMLER.

Gelmişsin alamancı amca kıvamında ve net olmayan saçmalıklarla iş yapıyorsun.Senin tüm analiz ve tekniğini biz 2007 de forumda defalarca denedik..Hem de istidatlı arkadaşlar tarafından..kocaman çöp..

Bak işe yarayan sistemlerin(sn. ikgözümün) burada defalarca hakkını teslim ettim.

Ama senin emekli alamancı amcalar kıvamındaki sisteminden bir booook olmaz.Bunu burada net olarak dene,yine bir şey çıkmaz.Hatta bu yüzden eregliden dehset zarar sebep olan yorum yaptın.(o zaman tartışmıştık)

Çünkü net değil..SANA 1 MİLYON KERE SORDUM..KIRILMASI NE DEMEK..1-4 SAAT Mİ..2 gün mü?

Kırıldı ama 2 saat sonra tekrar indi ne yapılacak..

AFAKİ SAÇMA SAPAN yorumların var..burada birisi senin dediğine göre net uygulasın ama periyot belli olsun..

Matematiğin iyi değil..muhakeme sorunun var..MAKALE BİR KONUYU ispatlamaktır..ben kendimce ortaya bir SAV atıyorum ve onu ispatlamak için delil getiriyorum..EDEBİYATINDA mı iyi değil..

Üstelik onu okuyan şunu net anlar abka: hisseleri satmış..asla long yapmam diyor ve endekste %20 den fazla düşüş bekliyor(zirveden)..tamamen yanılabilirim ama net olarak kafada kalan bir sonuç var...ve eğer bu tutarsa muazzam kar olacağı kesindir..

ama senin dediğinden net bir çıkarım olamaz.
    Sana bir önceki yazımda nasıl gelirsen öyle gelirim dedim apkoş evlat demişin ya benim kadar evladın olsa değirmen kadar dötün olur bak tane tane yazıyorum anla diye , şimdi düşünüyorum sana nasıl anlatsamda anlarsın diyeçocuğu olmayan aileyi düşün hep uğraşıyorlar olmuyor sonra bir gün bir bakmışın çocukları oluyor buda böyle birşey senin kafan basmamış ozaman graf okumayı öğrenememişsin yanındakilerde senin gibi gülüyorum diye kızma biraz almıyor kafan gelelim konumuza sendeki sorun diyelim bir iş var sen yapamıyorsan başkasıda yapamaz kafası bundan kurtul gel benim çekirgem ol.
    gelelim eregl olayına onuda sana anlatayım senle ışıklarda bekliyoruz yeşil yanmasını sen sarıda geçersen araba çarpar bana diyorsunki elimi neden tutmadın ışıkları takip et sonra kendi kararını ver.Yeri geldiğinde şöyle borsacıyım şöyle kazandım havasıyla ekstre atıyorsun ya tatlı su kurnazı.
    kırılımları sormuşun sen vıop kafasıyla hareket ettiğin için benim yorumlarım sana gelmez gelsede kendine göre kurman gerekli cuma günü 10570 pıst 100 bandı verdim aşağısında mal taşımam dedim 240 dk grafa göre sen vıop çusun daha kısa bakarsın bu yüzden benim graflar sende sivilce yaratır orta vade bakarsan kendi grafınla karşılaştırırsın .Şimdi buranın en akıllı matematik ustası sensin bak soru geliyor hergün buraya gelip yazıyorsun senden başka 1 kişi daha benim teknik yorumumla ilgili bana gelip bulaştımı YOK neden isteyen okuyor geçiyor isteyen kendi grafı ile karşılaştırıyor senin gibi gölgesiyle kavga etmiyor .Emin ol yazdığım çizdiğim konularda graflarda yaralanan vardır 1 tane yaralanamayan var diye üzülmem o kişi sen oluyorsun APKOŞ
    ha apkoş eregl den sallıyorsun ya neden demiyorsun eregl hareketlenmeden formasyonla grafkoyup hareket beklediğimi yazdığımı ertesi gün eregl nin hareketlendiğini
    burada iş bilip bilmemek değil ben sadece görüşümü ve seneryomu paylaşıyorum okumazsın bakmazsın senin gibimi yapayım yazıp yazıp bende kalsın mı diyeyim hadi güle güle apkoş
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İşte paralı birileri gelsin. Şimşek ne diyor geliyor para diyor. Tahvilden arta kalanları bize gondersin

benim ekonomi ile ilgili yazılarımı herkes bilir. bu işler böyle düzelmez.

ama özel sektörün allahı var. canavar gibi şirketlerimiz var.

iyi olan herşeyin alıcısı da gelir zaten.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt kchol neden vermiyorlar aşağı
    Tahtaci malda kalmış olmalı, başka bir öngörüm yok
    Ha teknik olaraktan diyorsan saygı duyarım. o kısımdan anlamam çünkü
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

8. Bu şirketler bu fiyata iyi mi güldürmeyin..

Sayfa 436/999 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •