Sayfa 437/945 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Amor siz yazmayın dediniz bende siz yazınca takıldım . Problem yok neşem yerinde .

tamam artık bu da çıktı yazdık durduk yıllarca bakalım birde gerçekleşirse süper ne oldu devre kesici girdimi hayırrr
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. http://www.mutfakhaber.net/bodrum-da...in-yeni-sahibi

geçen yıl yine paylaşmıştım tektu değer tespiti yaparken.

benzer otel 80 milyon dolara satılmış paranın bol olduğu dönem.

65 villa satış haberi geldiğinde de rakamın çok abartılı olduğunu söylemiştim.
    (o gün bugün tek satış haberi gelmedi)

otel için istenilen rakam çokçokçok abartılı
    ben satabileceklerine hatta satmak istediklerine ihtimal vermiyorum (açıkladıkları rakamdan yola çıkarak)

umarım satabilirler

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    http://www.mutfakhaber.net/bodrum-da...in-yeni-sahibi

geçen yıl yine paylaşmıştım tektu değer tespiti yaparken.

benzer otel 80 milyon dolara satılmış paranın bol olduğu dönem.

65 villa satış haberi geldiğinde de rakamın çok abartılı olduğunu söylemiştim.
    (o gün bugün tek satış haberi gelmedi)

otel için istenilen rakam çokçokçok abartılı
    ben satabileceklerine hatta satmak istediklerine ihtimal vermiyorum (açıkladıkları rakamdan yola çıkarak)

umarım satabilirler
    Şöyle düşünün. Arapsınız 6 Tl 1 euro. Bizim mantıkla 200 Milyon Tl . Bence abartılı değil. Hele ki Katar şeyhi ile ilişkiler yerinde. Konum olarak otelin yeri çok iyi. Bence satılabilir.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bunlar milleti salakmı sanıyorlar bu rakama antalya belekte her biri 1000 yataklı 3 adet beş yıldızlı otel alırsın

7. Şu haber dün sabah gelseydi olmaz mıydı diye geldi aklıma

8.  Alıntı Originally Posted by Kyborsazade Yazıyı Oku
    Kesinlikle YTD.
    Ya bu karaktersizler cok pis elimize verdiler. Ya da bir haber gelmeden herkesi bıktıracaklar. Özkaynakları artan, defter degerinin kacta kaçı işlem gören , satış haberi bekleyen bir hissede 1.sine inanmak istemiyorum. Tüm sermayem ile tektudayim artık. 1,5 lari görünce tekrar buralara geleceğim. Kalın sağlıcakla
    Bunu dün yazmıştım da daha yazmayacaktim ama yeni haberi gördüm. Hisselerinize sahip çıkın bence. Beklenti olan bir hisse. Sabretmeye devam.
    Kesinlikle YTD.

Sayfa 437/945 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •