Bu arada geçen gün 23 yerinden bıçaklanan kadını serbest bırakan hakim savcı tam doğuya sürüldükten sonra eskiden tutuklanmayan suçlara bile tutuklama var.
Bugün de TV'de konuşuyorlar gazlı içecek üretenler ramazan öncesi piyasadan şeker çekti fiyat artışı oldu dediler, kesme şekerin toz şekerden ucuz olması ilginç oldu.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
mazot 24 pazardan bugun aldıgım duyumlar 3 kılo patetes 50 buna pek ınanmasam da kaynak saglam...patlıcan 35 ..domates 22..marul 10 yumurta 45 50 ...elek fatura 240...karnabahar 35 kıyma 140 en ucuz meyve 7.8 3lma portakal..fırında ekmek 3.5 mıllet 3 sanıyor..ramazanadad a peynır sut zam gelır....nasıl eglenıyınız mı yetmez ama evet devam devam...
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Komşum bir kedi al evde arkadaş olsun dedi. Internete baktım millet kedisinden kurtulmaya çalışıyor, kedi beslemek bile masraflı olmaya başladı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Çok süt ineği kesildi bir kısmı da kurbanda gider sonbahar da muhtemelen dışardan süt tozu gelir. Küçükbaş ta yayılma olduğu için yazın sorun olmayabilir ama büyükbaş ta sorun var çığ gibi. Paramız vardı alıyorduk para da yok artıkOriginally Posted by Lambent;585653 ve3
Borç batağında ki çiftçi ve hayvancılık yapanın bundan sonra işi çok zor. Et 140 a ucuz sayılır. Adamın aldığı yem 5 e katlamış
benım tahmını fıyatım ekmegın h akkı 5 ...5 yapamazlar cunku mıllet ekmek yıyemez duruma gelır...sutun hakkı 15.. peynır duz 100 en ucuz fıyatlar 15ken benzın hakkı 20 dedık 3 haftada geldi...yumurta her hafta zam da et 200 olur kılosu bundan 2 sene önce aldıgın bır urunu suan alamıyorsan fakırlesmısıın demektır...sımdı ramazan gelıyor....ıftarı yapın sahurda yemeyın rahatsuz eder derler...kuyruk olmasın dıye zam yapıyorlarmıs...gerçekten vatandaş kuyrukta beklemesın dıye ne guzel bır cozum...bın yıl dusunsek aklımıza gelmez
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri