29 Ağustos Çarşamba 10:11 TÜİK: DIŞ TİCARET AÇIĞI TEMMUZ’DA 5,98 MİLYAR DOLAR OLDU, ÖNCEKİ -5,50 MİLYAR DOLAR
Yaradana gurban.!!!
Makyajlar pul pul dökülüyor.!!!
Hiperpower enflasyon
Hiperpower stagflasyon.!!
CRASH Tüm HIZIYLA otobanda.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ekonomik veriler kur seviyesinin ekonominin yapısında bir değişiklik olmadığını ülkenin her yıl fırından taze çıkmış buharı üstünde 50 gayme paraya ihtiyacı olduğunu gösteriyor....Dolar shortcularıda ortada yok....50 gayme parayı nereden bulacağız!!!!
BIM marketteki çocuklar der k;i Pazartesi akşamı fazla mesai yapıp etiket değiştirmekten bitap düştük. Beter olmadan yeter olmaz, iyi günlerin kıymetini bilin, o betonları kemircekleri günler yakın belki yarın belki yarından da yakın.
Yapılan değerlendirmeler sonucunda, 29 Ağustos 2018 tarihinden itibaren, TCMB bünyesinde faaliyette bulunan Bankalararası Para Piyasası'nda gecelik vadedeki işlemler için bankaların borç alabilme limitlerinin 13 Ağustos 2018 öncesi limitlerin iki katı olarak uygulanmaya başlanmasına karar verilmiştir."
umutabi ben yıllar önce derleyip topladım (senin deyiminle) dolar faizinden vazgeçtim .. tabi benim yaşadıklarım var. banka da dolarlarını tutanlara hata yapıyorlar diyemiyorum.
ama tabi azda olsa kötüyü düşünmek gerekirmi? bana göre gerekiyor, bu ülke de çok kötü şeyler yaşamamış insanlar için gerekmiyor olabilir.
Yer İmleri