Sayfa 438/704 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon
Arama sonucu : 5625 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Anadolu takımları herzaman supriz yapabilir...Ancak bu lig şu anki durum ve muhtemel transfer fisiltilarina gore Bjk ve FB arasında geçer.Ayrica su 10 günde %20civari prim var.Hala almalimi satmalimi? Zira kar cepte güzel.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

17:59 da hatırı sayılır miktarda gözümü karartıp tekrar Fener hissesi aldım. Nasipte varsa olur. Maçı kazanması ve Özil in daha sesli transfer haberi de maçtan sonra geldi. Yelkenler fora... ytd

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Gel beraber MESUT olalım. İnşALLAH gelir. Yürü be Sarı Kanaryam kim tutar seni. YTD

SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 36 dan yeniden buradayım. Mesut için DC united deniyor yabancı sitelerde ama FB benzer parayı verirse bizde

5. 35.60 dan ikinci hesaptaki kalanlarida ciktim. 32.50 ve altinda tekrar alici olurum.

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    35.60 dan ikinci hesaptaki kalanlarida ciktim. 32.50 ve altinda tekrar alici olurum.
    erken , çok erken ağa..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    erken , çok erken ağa..
    Uzerine bfren ve egeen almistim dun. Yuzde 7 ye yakin karla sattim.

Bugun sise ve ozgyo aldim. Ozgyo dan gun ici kazanc yuzde 11.5. Sise simdilik yerinde. Iki gunde kumulatif yuzde 15 aldim. Ha borsa tek hisse olsa fenerin gideri var beklerdim. 32,5 altinda her fiyattan aliciyim.

8. Tahtacı ne ister ne yapar bilemiyoruz hep ters yapıyorlar ama bir gerçek var;
    Morinıo:dünyanın en iyi 10 numarası Mesut Özil DİE.Mesut sadece bir topçu değil maddi manevi siyasi politik sponsor taraftar basın çok büyük dünyaya açılım kapısıdır
    Ama halen Türk basını kamuoyu spor basını terim ve diğerleri inanamıyor inanmıyoruz
    Nasıl olur nasıl gelir sorusuna cevap arıyoruz
    Resmî kap düşmeden de herhalde hala piyasa kabullenemeyecek
    Mesut fb ye gelirse dünya baskınında geniş yer alır ve dünyanın bir gözü Mesut ta ve yorumlarında olur
    Mesut:bir kaçtan sonra Türkiye de hakemler çok vasat çok yanlı çok yetersiz dediği anda dünya rezil MHK mizi ve hakemlerini yerden yere vurup haber eder onun haricinde kim söylerse söylesin kendimiz çalar kendimiz oynarız
    Mesut ile milyon formalar satarak sadece parasını çıkartırız
    Mesut ile birlikte sponsor anlaşması açıklanacaktır ki muhtemelen İtalya ligi sponsoru Puma olacak Acun a da sponsor olmuş
    Sakatlar iyileşti birde kafadan sakat Sosa ve Novak artık takımı benimserse
    Mesut ile birde acil gereken isim stoper gelirse hem takım kadro hem de dünya takımı olma yolunda ciddi adımlar atılmış olur
    Ama Mesut sadece bir topçu değildir yanında sponsor siyaset maddi manevi dünyaya açılım kapısıdır
    Hayırlısı olsun

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 438/704 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •