Erdoğan : Asgari ücret 4250 TL’ye yükseltildi
Erdoğan : Asgari ücret 4250 TL’ye yükseltildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Şu anda bazı sıkıntılar var, bu sıkıntıları da en kısa zamanda aşacağız
Erdoğan: Son dönemde döviz kurundaki dalgalanma ve buna bağlı fahiş fiyat belirsizliğine en kısa sürede son vermekte kararlıyız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Yılbaşından itibaren asgari ücretten, gelir vergisi ile damga vergisini kaldırıyoruz. İşveren kesimini 450 liralık ilave yükten kurtarıyoruz.
Erdoğan: "Bizim paramız bellidir, o da Türk lirasıdır ve biz Türk lirasını yedirmeyeceğiz."
[emoji1][emoji1][emoji1] piyasanın yüzde altmışi dolara dönmüş. Peki vatandaşın bundan haberi var mı?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asgari ücretten gelir ve damga vergisi alınmayacak.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
17/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 56 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Yer İmleri