Sayfa 438/1000 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Viop XLIII

1. eu natgas fiyatına bir bakın.. shortlamayın ama (özellikle müzmin ayılar)
    dağılmazlarsa iyidir.
    Memento mori

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ağam pastayla olmuyor o işler. isterse pala ayda sadece 3 gün başka aracı kurumdan işlem yapıp o dengeyi değiştirir.

hiç bir anlamı yok.

sıra ayılarda. nerede duracağını da pala bilir.
    Sanigin idamina bilahare dinlenmesine gibi olmus.

Gosterge sogutma bakimindan iyi bile oldu. Bende bozulma yok henuz.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende geçen hafta pazardan toptan aldım 5 taleye, biraz salça biraz kışlık konserve stoku yabtım, domatise kışın zam geliceği belli, marketlerde salça kalmamış diyorlar
    5 tale mükemmel. Ben en düşük 6 taleyi buldum hemide yerinde.

Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Sanigin idamina bilahare dinlenmesine gibi olmus.

Gosterge sogutma bakimindan iyi bile oldu. Bende bozulma yok henuz.
    bu formasyonlar yatayda olunca net bir sinyal oluşmuyor. bana göre tepelerde veya diplerde çok daha anlamlı.

ben bilmem palam bilir. kenelik bizim işimiz

cümleten iyi akşamlar.
    audentes Fortuna iuvat

5. arkadaslar hacım durumu nedır 80 90 m var mı dususun onaylanması için az da olsa haftalık kapanısın altına gelmelı....bundan 2 hafta kadar önce 310 315 aralıgı demıstık neden genelde bır tepe yuzde 20 25 bılemedın yuzde 30 yapar...genelde ...ordan satıs geldı yanılmıyorsam 314lerden şimdı hacım onemlı bugunku onaylarsa haftalık kapanıs ama bır anda olacagını dusunmuyorum ...dıkkat etmekte fayda var 167 1.64 takıp edın ..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

6. Suriyeli lere çalışma yasağı geldiği konuşuluyor.
    Arkadaşın fabrikasında süresi dolanların çalışma uzatmasına bu gün izin verilmemiş.

7. son olarak teyıt amaclı 302 altı kapanısta longcu kardeslerımız ıyı dusunsun haftalık kapnıs bu rakamın altında olursa gecmiş olsun..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. Bir nebze haklısın da devletin işin içinde olduğu birşeyin ucuz olduğu görülmüş mü? Burası yağma yapılan bir ülke. Versin bana vergimi geri okullar ozel oksun okullari da denetleyecek kurumlar da özel olsun sen bu kurumları denetle.. Küçük devlet büyük devlettir.
    Geliri düşükler için destek olacak aman aman sonra vahşi kapitalizm olmasın .
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ahlaksızlık başka bir şey değil.

1. Çocukların okula yürüyerek gitmesi lazım. Bütün özel okullar kapatılmalı. Devlet yerel ve kaliteli eğitim sunmali. Her çocuk yakındaki okula yürüyerek gitmeli.

2. Servis denen olay komple kalkmalı.

Devletimiz güçlü. Atanmayı bekleyen milyonlarca öğretmen ve ülkenin bütün bunları yapacak gücü var.

Ama özel okul açıp dershane açıp sahibini zengin etmek, kasten eğitim kalitesini bozup çocukları özele mahkum etmek işlerine geliyor.

Ne muhalefet ne iktidar eğitimle ilgili tek kelime vaat vermiyor, vermez, veremez.

Çünkü amaçları sınıfsal mobiliteyi yok etmek. Artık fakirin cocugu okumasin. Adam olmasın. Zengin olmasın. Hepsinin mantığı bu.

Siyasetçilere bunu soran 1 kişi yok herkes memnun demek ki.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 438/1000 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •