Sayfa 439/997 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

YPG: Kamışlı'da IŞİD'lilerin tutulduğu kamp Türk askeri tarafından vuruldu
    Milli Savunma Bakanlığı: Kamışlı ve Derik'te askerimiz yok
    IŞİD: Kamışlı'da bombalı araç saldırısını biz yaptık

Mardin Valiliği Nusaybin'deki havan saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada, 8 kişinin yaşamını yitirdiğini, 35 kişinin de yaralandığını bildirdi

Yaşamını yitiren sivil sayısı 17'ye yükseldi

3.  Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    YPG: Kamışlı'da IŞİD'lilerin tutulduğu kamp Türk askeri tarafından vuruldu
    Milli Savunma Bakanlığı: Kamışlı ve Derik'te askerimiz yok
    IŞİD: Kamışlı'da bombalı araç saldırısını biz yaptık
    Bu iş başımıza çok çorap örecek
    Kimin eli kimin şeyinde bir bölgeye girdik..Neden girdik hala anlamış da değilim..
    30 km güvenli bölgeyi kensi sınırlarımız içinde yapamaz mıydık..
    4 milyon suriyeli mülteci için başka yerde şehir yapamaz mıydın
    10.000 işid linin tutsak olduğu ypg pyd işid pkk amerika her bokun olduğu yere ordu soktuk..
    başımıza büyük ihale almasak bari..
    bizim yapmadığımız şeyleri biz yapmışız gibi de gösterebilirler..
    kime neyi nasıl anlatacaksın..
    gidip 200 300 kürt öldürse birisi gelde anlat dünyaya durumu..

4. Evet şu an kur 5.89.
    Dün 5.89 zirvesinden satan üstadlar bir gün kardalar.

Bendeniz de 5.87'den azıcık satmıştım tadımlık, şimdiden pişmanım, geri de alamadım

Neyse gırtlağa kadar dolardaydım, şimdi omuza kadar dolardayım, onlarla devam..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bu iş başımıza çok çorap örecek
    Kimin eli kimin şeyinde bir bölgeye girdik..Neden girdik hala anlamış da değilim..
    30 km güvenli bölgeyi kensi sınırlarımız içinde yapamaz mıydık..
    4 milyon suriyeli mülteci için başka yerde şehir yapamaz mıydın
    10.000 işid linin tutsak olduğu ypg pyd işid pkk amerika her bokun olduğu yere ordu soktuk..
    başımıza büyük ihale almasak bari..
    bizim yapmadığımız şeyleri biz yapmışız gibi de gösterebilirler..
    kime neyi nasıl anlatacaksın..
    gidip 200 300 kürt öldürse birisi gelde anlat dünyaya durumu..
    Ben de hep bunu düşünüyorum.
    Öyle kolay ki, orası zaten her ülkeden ajanı, paralı askeri kaynıyordur, yaparlar bir pislik, ihaleyi bize yıkarlar, batı da zaten bahane arıyor atlar üstüne hemen..

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ben de hep bunu düşünüyorum.
    Öyle kolay ki, orası zaten her ülkeden ajanı, paralı askeri kaynıyordur, yaparlar bir pislik, ihaleyi bize yıkarlar, batı da zaten bahane arıyor atlar üstüne hemen..
    Bu iş siyaset. Rus uçağını düşürdüğümüz dönemde yapılan suçlamalardan eser yok şimdi.
    Ben Türkiyenin amerikanın iç politikasına malzeme yapılmasından rahatsızım.
    Sürekli ekonomik yaptırım tehditlerinde bulunuluyor.
    Nasıl ırak savaşının sonucu ırakın iranin tarafına kayması olduysa bu kararın sonucu Türkiyenin rusya ve çin’e doğru kayması olacaktır. Rusya soğuk savaş sonrası en büyük zaferini amerikan kongresi sayesinde kazanacak.
    Bütün bunların arasında tek bir soru var. Amerikan ticaret bakanı beş gün boyunca neyin çalışmasını yaptı. Ekonomik yaptırımla bunların hepsi çöp mü olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

bir kaç senatör abd de oyun oynuyorlar (Graham başta olmak üzere) , TR ye ambargo ve yaptırım muhabbeti.. bence derhal yapsınlar sıkıyorsa.. sıkar mı? evet.. sıkabilir.. yapabilirler..çerçeve belli ama şu aşamada uygulamıyorlarmış bu kararları.. beklemede bir nevi..

biraz once CNN international seyrediyordum, "Turklerin" yarattığı üzücü mülteci durumundan bahsediyordu, nerdeyse herkesi ağlatacaklardı.. bu pisliklerin bu tarz yanlı haberler yapması artık komik olmaya başladı.. Turk halkının 10 yıldır yaşadıkları neden umurlarında değil bu pisliklerin ? her neyse.. bence amerikan üslerini direkt kapatalım eğer bir yaptırım olursa.. bu siyasal islamcı hukumet bunu yapabilir mi? bilemiyorum.. daha once de dediğim gibi trump la konuşmaları ve angajmanları neleri kapsıyor bilemiyorum.. ama neticede "Kürt" dostları için Turk lere yaptırım yapacaklarsa bir an önce yapsınlar.. ama bize yaptırım uygulayan bir ülkenin üslerini kapatamıyorsan da ortalıkta hiç konuşmamak lazım "dunya beşten büyüktür" diye..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. İŞİD ve PKK ile ilgili gri alanlar oluşturulmuş paylaşımlarda. Yinelemek ve hatırlatmakta fayda var.

Trump'ın da itiraf ettiği gibi İŞİD bir Batı ürünü terör örgütüdür. Hep Suriye rejimine karşı savaşmıştır. Açılım saçılım döneminin sona ermesinden sonra (BU NE TESADÜF) ise bu kez bize karşı da savaşmaya başlamıştır. Kendisine verilen görevi yani istenen alanı temizleyerek bir başka vekil PKK'ya teslim etmiştir. Asiller ise ABD ve bir yanlış eyleminden dolayı özür diledikleri İSRAİL'dir.

Bize farklı olarak servis edilen iki taşeronun da patronu aynıdır.

Yok PKK İŞİD ile savaşmışmış

Yok PKK İŞİD'i hapse atmış onları bekliyormuşmuş...

"Küçük at da civcivler de yesinler" derler buralarda ekfuture...

Sayfa 439/997 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •