Sayfa 439/1002 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Geçen sene üye olmadan okuyordum o dediğin adam kaprisli ve kendini beğenmiş bir tipti ben onu yolda görsem eşek sudan gelene kadar döverdim 3 ay hastanede yatar ta iyileşir ta meftta ollurdu yaşlıysa mefta genç ise hastanelik olurdu çok adam dövdüm çok hele gençliğinde sayısını hatırlamam kavga eksik olmazdı bir kere gece yolda yürüyorum eriksiom 337 tel var zar zor aldım gece 03 vivarı iri yarınıma hastanenin önünde biri geldi kardeş acilen hastaneyi aramam lazım annem hasta falan dedi teli aldığı gibi kaçtı koştum yakaladım adamı öyle dövmülüm hatırlamıyorum adam çoğu kemiği kırışmış polis geldinyazfı çizdi hiç birşey çıkmafdı hırsımı alamadım adam iyileşti 2 sene sonra yine hastanenin önğnde aynı adam dolanıyor duruyor yine birini çarpacak gündüz 10 civarı direk daldım yine dövdüm sonrasını hatrlamıyotkm telefon deyip geçme ben eriksin 337 almak için 500 kg keserbaş barbun satmıştım bzamam kilo 7 fi falandı hal satış sattım 3500 TL etti glttln aldun Telefoniudan telefibhu

2. Sarıkanattan küçüğü alınmaz, yenmez. O bile küçük aslında ya... neyse.

Bu balık lüfer iken yenir illa yenecekse.

Olsa da yesek.

3. Çinekop yemöez sarı kanat tavada iyi olur ona yada yudum olur lüfer ızgarada iyi olur kofana yem es eti sert ve tatsız olur lüfer kilo &0-100 civarı sarıkanat lezzetli olur basit yöntemi pişirme şu:sarılanlar₺
    Halıları temizleyin sadece iç kısmına tuzluk ile her birine 1:tek tek tuz serpiştirin şu ete tuz atan adam vardı onun gibide olur az ve ayrık üstüne tuz atmayın
    2:Yağı bol tavaya dökün kaynadığı an halıcıları tavafya dizin
    3: 7 dakika sonra ters düz edin diğer yüzü pişirin
    Diğer yüz için süre 5 dakika. Olmalı
    7 ilk yüz 5 ikinci yüz ( hangi balık olursa olsun)
    Yanna 3-4 soğanı bıçakla kesmecen sert bir yere koyun avucunuzun içi ile ser vurarak sopanı 2 ye kırın acısı çıkar soğan daha lezzetli olur domatesi dlim ince acı biberi tüm olarak soğan ile beraber koyun yetin
    Sarıkanat ile lüfer lezzet olarak aynıdır
    Ben bu şaban 900 gr lık levrek yedim genelde 300-40”0 gr ı geri salarım küçük bıy çünkü yalnız büyük şehirlerde bu 300-400 gr satılıyor. Kontrol yok levrek 10 bazen 12 kiloya çıkar lezzeti 800-900 gr ile anı olur lezzeti değişmez yalnız kocamada değiştir 7-15 kg olur kofuna lezzeti pek olmazarwş kısık olacak pişirken ocak 4 göz olur büyük gözde en kısıkta 7 ve 5 dakika yoksa duyu kaçar yada yanar balıklar için yüzeyi

4. Yağmur durdu burda ben balığav gideyim yağmurdan sonra bazen deniz iyi balık yapar

5. 10 Kiloluk kofanayı kim kaybetmiş de biz bulalım. Denizde sayılıdır bu vatandaş.

Levrek benim de favorim. o 400'lüklerden alırım ara sıra. Deniz, çiftlik olta bilmemne kafama takmam. Büyük ihtimalle hep çiftlik yiyorum.

6. [QUOTE=Lucky Player;5583965]
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yok erjüment çözer... Ne zaman hamdiye suyduk. Hamza !
    Evet,isimde biraz karışıklık oldu Sayın Hamza Sütbiyık.....Hoş geldiniz...

7. Bünyamin bugün 9.5 a satılıyordu

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bünyamin bugün 9.5 a satılıyordu
    Nerede dostum nerede?
    İş işten geçtikten sonra söyleme.
    Kafa yapıyor sonra.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 439/1002 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •