Sayfa 439/1006 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Alta alta okuyunca senin tamirci çoook çook insaflı esnafmış..
    Sn nohut ağabeyim.

Dediğiniz gibi çok insaflı birine denk geldim.
    Biliyorsunuz ben Adana'lı değilim.Dışarı da pek çıkmam.Berberime telefon ettim.(karşısında ve kendi tarafında toplam 2 adet lastikci var)" birine söyle müsaitseler gelirlerse sevinirim " dedim.
    "Abi boşver onları , benim lastikcimi yollayayım ama gelir mi bilmem tek çalışıyor,dışarı servise gitmiyor o yüzden gelmeyebilir de " dedi.
    Zaten biliyorum insanımız iyidir ama ben epey bir iyisine denk geldim.Nasip, kısmet.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ons Altın

Dünyadaki gelişmelere bakınca, pek sağdaki ihtimal olası görünmüyor, ama ihtimaldir tabi.

Her an zıbıtabilir, tabi burada gösterdiğim kurgu dahilinde gelişirse, güncel takip edilmeli. YTD

Buna senkron DXY senaryosu da şöyle olmalı. YTD

3.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    Achiles abey 2.85 gelse züpper olcek ama 2.72 te pilinin bitme ihtimali de var bunun gibi abey
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Pala an itibarıyla bütün tuşlara bastı, Cuma günkü alımlar sonrası böyle karmaşık bir düzeltme veya üçgen çiziyor, grafik %50 %50 ortada.

Ya 8100 üstünü 8200/273 doları gösterip, komple al verdirip herkesi torbaya doldurduktan sonra sert derin düzeltecek,

Ya da buradan sert derin düzeltip sonra 285 dolara götürecek....

Anlamak imkansız, cart diye ala da bilir, vere de bilir.

Hala üçgenin D dalgası oluşmadı, belki oluşur da kusursuzca E dalgasını formasyon sınırından döndürürse, sonra tekrar D seviyesini geçmesi bir tetik sinyali olarak (yukarı senaryo için) kullanılabilir. Tabi minik dalgaların itkiler çizmesi v.s. yani nasılı da gözlemlenmeli.

Gönlüm, kaldırıp yukarıdan değil de buralardan düzeltmesinden yana. YTD

Achiles abey 2.77 aşarsa ki (ben aşmamasına pasifte bekliyorum) seçim rallisi derim ve 3.30(10.000-11.000) beklerim abey

4. Doğalgazda Avrupa vadeli fiyat farklları azalmış, kış sezonu bu şekilde kapanabilir deniyor.

<<<<

EUROPE’s futures prices for gas delivered in March 2024 (the last month of the winter depletion season) are trading in an increasingly narrow premium over deliveries in April 2024 (the first month of the summer refill season) as traders conclude inventories will finish winter at an ample level. The March-April 2024 premium has narrowed to an average of just €0.22 per megawatt-hour so far this month down from €1.44 in October and €5.58 a year ago:

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Buna senkron DXY senaryosu da şöyle olmalı. YTD

eline sağlık abey dxy de 90 lardan yeni zirve olasılığı mevcut gibi be abey. ilginç olur usd öldü artık diyen kriptocular için

6. Doğalgaz kömüre göre daha fazla gevşemiş.

Doğalgazdan elektirk üretmek tekrar cazip olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Red Kit,Temel Reis,Değerli ....

Bugün arabanın lastiği inmiş,Jant yamulmuş iyice (jant kapağıda düşmüş kayıpdı )
    "Abi dedi sen nasıl bi çukura girdin".
    Neyse usta sitenin önüne geldi geçici bi süre hava bastı,gittim tarif üzerine dükkanına(ilk defa gördüğüm biri peşinden gelirim dedim ama ben başka bir yere uğrayacağım dedi)
    Dükkana gider gitmez lastiği tamir etti,jantı düzeltti,
    Kaza da sol ön yamulmuştu kapı tam açılmıyordu kaportayı düzeltti.(mümkün mertebe ) (düzeltirmisin de demedim)
    " sen abi bu arabaya bakmıyon mu hiç?" dedi.
    Arabanın sileceklerinde su kalmamışdı onu tamamladı.
    Başladı arabanın iç temizliğini yapmaya "şef dedim bizi mahcup etme"
    Dedi "işime karışma" "sen yoldan geçen mavi renkli arabaları say"

"Bu araba böyle olmaz" dedi."Haftaya sen benim arabamı al bu arabayı bana ver sonra gör bak araba nasıl oluyormuş" diye.
    Ne diyeceğimi de bilemedim.

Tam gidecekken dedim "jant kapağı varsa alayım"
    Gitti bi tane jant kapağı getirip taktı.

Borcum ne dedim "300 tl "dedi.(tüm tadilat tamirat ,jant kapağı vs dahil)
    Jant kapağına bile para almadı.

Not:Sadece ufak bi sorun var çıkma jant kapağı renault marka .
    Bedava olunca ne diye pegout değil bu da diyemedik haliyle.
    Bir de Hava pompasıda alacaktım.500 tl ye var ama boşuna para verme dedi.

Rabbim herkesi iyi insanlara denk getirsin.
    Ya adam gerçekten iyi biri yada bir sonra ki işlemde öpecek. Arabayı yaptir sonra bakalım bugünlerde iyi öpüyorlar sanayide

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Abd nin borcu. 33 trilyon dolares...
    Bu borcu para basarak mı yoksa ihracat yaparak mı kapatırlar ?

Ahmet Çelebi
    @danismentoglu

Dolar İmparatorluğu !
    Dolar Amerikan parası sanılıyordu...Oysa hepsi 13 aile ve bin kişidirler.

https://twitter.com/danismentoglu/st...16837013848326

Linkden dolar hakkında küçük belgeseli izleyebilirsiniz..

Sayfa 439/1006 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •