ben 1 seneye yakın pay vadeli hisselerdede işlem yapıyorum. işlem yapacaksanız sisteme baglıcaksanız thy garan krdd haricine bakmayın bence sebep olarak diger vadeli hisselerde hacim cok tırt(cogunu denedim bedelinide ödedim deli kayma oluyor yeri geliryor 20-30 kademe kayma oluyor buda hissesine göre yüzde 20-30 bazılarında yüzdeye 50 yakın poza zararla başlanıyor)ama pozu manuel acacaksanız ona bişey demem ama tavsiyem dedigim gibi thy krd garan dan başka hisse vadelide poza girilmemeli tacizane tavsiyemmmm![]()
DUHUL 2007...
BİZİ BİLEN BİLİR....
ha bide matador arkadaşın dedigi spottaki grafları takip ettim ama dedigim gibi hacim olmayınca vadelisinde işlem yapmak mantıklı gelmedi her ay vade gecişi ve makas oluyor sonucta ..vadelisinde hacimin iyi oldugu garan thy krdd vadeli grafigine bagladım ben o şekilde işlem yapıyorum.
DUHUL 2007...
BİZİ BİLEN BİLİR....
Spot arkadaşlar. Normal hisse senedi
temmuzda durum bu
Not: her işlem için 50 puan düşülmüştür. Ayrıca sinyallerin kurumdaki gerçekleşme fiyatları işlenerek tablo oluşturulmuştur.
![]()
hisse vadelilerde durum bu
Not: thy,halk,krdmd,petkm için 10 ar kontrat, diğerleri için 4 er kont bağlanmıştır.
rakamlar kurumdan aldığım kar/zarar TL miktarlarıdır. komisyon gideri dahil değildir. hisse başına ayda 3-4 işlem olduğu için komisyonun çok cüzi olduğu kanaatindeyim.
![]()
çift yönlümü hisse işlemleri matodor bey saygılar
Yer İmleri