Üstad hisse için olumlu mu yani???
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar bu hissede fiili dolaşımdaki pay oranı yuzde 22.82 sğ bir hisse spk.istediği gibi at oynatıyor.
yatırımcı arkadaşlar biraz kendinizi geliştirin ve bilgi sahibi olun.
bedellinin bize bir zararı yok nominal değer altında kimse bedelli sermaye artırımına katılmayacağı için türkiye sanayi kalkınma bankası tüm bedelli rüçhan hakkını kullanacak yani 150 milyon sermaye artırımını taahhüt etmektedir.
bu işlem sonunda sermaye 300 milyona çıkacaktır ve şirket sağlanan fon ile borçlarının bir kısmını kapatıp bir kısmıylada yeni proje geliştireceğini ilan etmiştir.
bunun hisse fiyatına olumlu katkı yapması elbette mümkün ama birilerinin oyuncağı oldu hisse.
yt.tv.değildir.
Toplam borcu 500 milyon TL yi aşmış yıllık kira geliri 20 milyon olan en büyük yatırımı batık pendorya ya avm olan fakat yarı mağazalarının boş olduğu, Adana divan otelinin yine başarısız bir yatırım olduğunu tahırhan yıllardır yargıda olduğunu unutmayın. En kıymetli yer tskb fındıklı bınaları.
150 milyonun tamamı sene sonu ödemesi gereken borca gıdecek,sonra kur artışı ile diğer kalan euro borçları artmaya devam eder.
Alırken 2 kez düşünmek lazım...
STV100-3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonucta parayı tskb bank koyacak biz degil adamlar 150 milyon yatırıyor bizimkisi ise devede kulak bile değil 1 tl nın altında olduğu için bedelli bizi etkilemez...ytd
investing sitesine adamın biri oraya bir yazı yazmış. Yazdığı yazıyı buraya kopyaladım. Doğru mu? söylüyor acaba;
investing sitesine Yazan kişinin yazısı:
Merhaba, Hata yapmamak için fikrinizi almak istiyorum.
Borsa kapanışı yaklaşık 64 kuruş olan ve artı üzerine 1 TL bedelli fiyatı gelince tahmini fiyatı 1,64 TL oluyor. Gelen Bedelliyi 2 e bölünce bölündüğü gün işlem fiyatı 82 kuruşa geliyor.
İ
Bu durumda Bedelliye katılmasak bile; 64 kuruştan bedelli bölündüğü gün borsadaki işlem fiyatı 82 kuruş hesapladım. (0,64+1=1,64/2=0,84 kuruş).❗
Hatalı işlem mi yapıyorum. Eğer hatalı işlem yapmıyorsam bedelli sermaye arttırımı sonrası bedeliye katılmasak bile bu günkü 64 kuruş fiyatının borsa kapanış fiyatı 82 kuruşa geliyor. ❗Lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız.
Diye oraya bir yazı yazmış. Doğru mu? söylüyor.
Doğrusunu yazar misiniz?
Yer İmleri