Sayfa 44/1004 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Bistte tam dönüş yerleri neresi sizce? Ayrıca doları bu millet kaçlardan çözer 9-10 11 mi? Sesli düşünüyorum mesala dolar çözülse millet yeter artık deyip satsa bu paraya nereye akar?

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Bistte tam dönüş yerleri neresi sizce? Ayrıca doları bu millet kaçlardan çözer 9-10 11 mi? Sesli düşünüyorum mesala dolar çözülse millet yeter artık deyip satsa bu paraya nereye akar?
    enflasyonun 2 katı olursa çözülür...

ortalama yıllık artış +%40 ları vurursa mesela ben çözerim...

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ben de bu kurumların birisindeyim, o işlemlere biraz da olsa bizimde katkımız var.. .. benim işlemlerimde nette sıfır veya sıfıra yakındır.. fiktif işlem demek değil bu.. piyasada pahalı gördüğünü satıp ucuz olanı alıyorsun.. eşit büyüklükte ve aynı anda.. yeni oyun bu..bir sürü enstrüman var aynı anda hareket etmeyen, dolayısıyla fırsat yaratan..
    Sen piyasa yapıcısı mısın? bu 4 kurum piyasa yapıcı..
    Piyasa açısından fiktif işlem..
    Kendi alımına basıyor
    Kendi satışını çiziyor..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Sen piyasa yapıcısı mısın? bu 4 kurum piyasa yapıcı..
    Piyasa açısından fiktif işlem..
    Kendi alımına basıyor
    Kendi satışını çiziyor..
    hayallerini yüksek tut..

bu kadar hacim fiktif mi ? fiktif veya değil.. neticede para kazanmak için yapıyorlar..spor olsun diye kimse o kadar risk almaz.. ve kuvvetle muhtemel de kazanıyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

kchol vs endeks 30 long pozlarının bir kısmını kapattım.. kar al yaptım..nette 0 ama karlı işlem.. fiktif değil.. reeell..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    enflasyonun 2 katı olursa çözülür...

ortalama yıllık artış +%40 ları vurursa mesela ben çözerim...
    Bir seçim olurda iktidar giderse yada seçim haberi bile doları çözer aslında. Yoksa söylediğiniz gibi anca çözülür.

7. Paragöz abinin dediği gibi, düşmüyen borsa icat etmişler... ne güzel bir icat yahu
    Bugün de çanta dolusu para kazanmışlardır heralde, hergün para dağıtıyorlar burda
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    FDow ve FSPX sorsaydınız hemen cevaplardım bu sayımlar var ama Nasd** için birkaç gün lazım, onu saymadım. Hazır olunca hemen cevaplayacağım.
    Şimdiden teşekkürler.

NASD** grafiği biraz daha farklı görünüyor.
    ve küresel piyasalarda risk iştahı belirlemek için bu nasd** a bakıyorlarmış ya

Sayfa 44/1004 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •