Sayfa 44/1003 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1. peki bir soru daha: döviz girişli , tüm parayı abd tahvillerine yatıran fon var mı?
    2 yıllık olmuş yuzde 5 ..

Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    peki bir soru daha: döviz girişli , tüm parayı abd tahvillerine yatıran fon var mı?
    2 yıllık olmuş yuzde 5 ..
    Onu satınalmak için yabacı kurumlarda hesabın olması lazım...Buradan o işi yapmak imkansız gibi ...Belki yapan vardır bilen varsa bizide yeşillendirsin...Bende almak istiyorum....

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Onu satınalmak için yabacı kurumlarda hesabın olması lazım...Buradan o işi yapmak imkansız gibi ...Belki yapan vardır bilen varsa bizide yeşillendirsin...Bende almak istiyorum....
    bizim tefastaki bazı fonlarda var ama döviz ile giriş olan hangisi bilemiyorum.

4. Arjantin Mevduat Faizi %118
    bizim bankaların eli çok sıkı.daha bonkör olmaları lazım.
    halen 42-43 ile kepekle maymun oynatmaya çalışıyorlar
    bi Arjantin kadar olamadık yazıklar olsun

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    treasurydirekt diye bir uygulama var doğrudan hazineden tahvil alabiliyorsun tabii amerikan bankalarında hesap lazım..

https://www.treasurydirect.gov/

6.  Alıntı Originally Posted by emin Yazıyı Oku
    %42 oranı veriyor ama hesapta boşta para bırakma şartı yok mu , bu sabah ben de bakmıştım.
    1 milyon için 25000 tl fon alıyor otomatik olarak..

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    treasurydirekt diye bir uygulama var doğrudan hazineden tahvil alabiliyorsun tabii amerikan bankalarında hesap lazım..

https://www.treasurydirect.gov/
    ABD hesabı istiyorsanız, Mercury Bank'ta hesap açabilirsiniz. ABD'de şirket sahibi olmanız lazım. Ama şirket açması çok kolay ve vergisiz çok eyalet var. Fazla yatırım yapacaksanız şirket kurulum ücretine değer.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    3 ay önce % 37 faizden DDKKM bağlamıştım.
    Bugün vade dönüşüydü.
    3 aylık sürede dolar varlığımı % 3,45 artırmış oldum.
    Gayet memnun kaldım.
    Tebrikler, ben prim tarafina yatırdım, 2.52de kaldim maalesef

Sayfa 44/1003 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •