Spenc sana 19 üstünde kalsın dedik ohooo..![]()
Spenc sana 19 üstünde kalsın dedik ohooo..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ucuz diye aldıkça alıyorum. Tam yeter bu kadar diyorum bidaha düşüyor yine alıyorum. Yeter artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok pardon 2 gün yükseldi 2 gün düştü 4 gün önceki yere geldi. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Hojam herkesin stratejisi vardır elbette, zaten bu voaliteli ortamda da olmalı kanımca . Az çok millet tecrübelerini aktarıyor zaten bende sürüngen olan hisselerde dilim döndüğünce bir çok kez kendimi yazdım. Ha bu zor bir hisse ve oldukça sabırda gerekiyor hatta daha fazla sabır ve disiplin. Ytd
Lakin teknikçiler yukarı çıkarken paylaşıyor düşerken sazların çalıların arasındalar. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
aynen spenc hocam yükseldi düştü derken bende başka bir taraftan bir yatırım yapılabilir bakiye oluştu.
Yükselişe devam etseydi alamayacaktım belki de. Ancak tekrar geri gelince elim başka kağıda gitmedi. Sana son söylediğim miktar neredeyse x2 oldu o günden bu güne
iPhone cihazımdan [emoji638]][emoji640][emoji639]][emoji6[emoji640][emoji638]][emoji[emoji6[emoji640][emoji638]][emoji640][emoji6[emoji640][emoji637]]][emoji637][emoji[emoji6[emoji640][emoji638]][emoji640][emoji6[emoji640][emoji637]]]]hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna ben şöyle bakarım. Yaklaşık 75 gündür belli bir aralıkta sürünüyoruz yanlışım olmasın! Tabi önceki yılları dolar bazlı vs değil mevzu!
Eee bu süreçte zaten girmeyen gelmeyen kalmamıştır aslında çok uzun bir süreç değil ama sabrı olmayan gitmiştir kalanda işte dün yükselince ya eklemiş ya da gitmiştir. Tabi bugün yeni girenler olmuştur keza dünde!
Peki ya yarın yada yarınlar için ne olcek! Dünde dediğim gibi tahtacı giren çıkan vadelisi acıkçısı vs kim hangi pozda gördüğü için hangisi işine gelirse olcek.. ytd
Yer İmleri