YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YEMIN EDIYORUM....
senin kaybettigin paranin....
hepsini....ben ve okuyucularim almadik.....
biz yuzde 50 sini aldik.....
yuzde 50 sinide....badem biyiklilar aldi BULUT.....birazda onlara kufret et....
yeni para bulursan.....
hubarim ossun....elinden alayim....SANA PARA YAKISMIYOR....agzin cok bozuk....VER KURTUL.....ha ha ha
ayrica....
sana mektup yazmiyorum.....topigime gel diye....GELIYORSUN....
niye....
PARAN BENDE DIYE.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
usaglar.....
bak sizi eglendirmek ucun.....bu laz bulut u kullaniyorum....gulun eglenin diye....
ulan keko sabah akşam graflarımı takip edip para kazandın kendin yazdın geldin vıop topiğinde burada kendi topiğinde yalvarıyordun graf at diye beni bilen bilir hayal satmam her öngördüğüm formasyonu her öngördüğüm teknik analizi paraya çeviririm sende biliyorsun çalı arkasından takiptesin bulut bugun graf attımı diye vıop topiğini yazıların orda
Fazla hayal satma buralarda 20-40 bin diye ekimde 14 bin bekliyordun aralık 13 bin yaptın onları kibrit çöpleriyle yap sonra bakarız diğer hedeflerine
![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
1-2 ay önce 31 lerde eregl 46 sasa 8 olacakmış hep katlıyorlarmış
ulan kekoluk böyle birşey
sen fuat abiyi tanıyormusun onu söyle
Seçim filan hikaye hocam.. küresel sermaye istemedikçe akp gitmez. Son 25 yılda bunu defalarca gördük.. seçsis, kontrollü muhalefet, bop, vs... hikaye uzadıkça uzar ama gerçek şu ki, gelinen noktada küresel sermaye de artık akp’ Yi nasıl tasfiye edeceğini bilmiyor ve dolayısıyla buna bir daha tevessül de etmeyecekler..
Dolayısıyla, Türkiye’de iktidarın sandık yoluyla el değiştirmesi bir daha mümkün olmayacak..
Bu tabloda borsa ne olur, nasıl hareket ederden önce, borsa borsa mıdır sorusu daha önemli bir soru bence 🙂
Yer İmleri