Sayfa 440/721 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Madam Despina

1. Günaydın hocam akşam filme dalmışız görmedim kusura bakma, bu dolar güçlü duruyor,mavi altına sarkarsa yeşile gelir,günlükte tabi değerler hergün değişir.2018 zirvesi 7.0x test edebilir. ( kırmızı trend ) oraların üstü 8-9 ları konuşuruz.

2. Endex günlükte mavi trend altında işlem görüyor,yeşil ort.altında kapanacağını zannetmiyorum ama kapatırsa yatay sarı çizgiye inme ihtimali oluşabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Günaydın hocam akşam filme dalmışız görmedim kusura bakma, bu dolar güçlü duruyor,mavi altına sarkarsa yeşile gelir,günlükte tabi değerler hergün değişir.2018 zirvesi 7.0x test edebilir. ( kırmızı trend ) oraların üstü 8-9 ları konuşuruz.

Elde satılacak bi "USD bazında ucuz olma" hikayesi kaldığına göre...
    Imf vb çözümlerden söz ediliyor. Adının ne olduğu önemli değil.
    Yüksek miktarda döviz sokacak her otorite geçmişte ilk olarak,
    "devaülasyon" talep etmiştir.
    Kredi bulmazsak zaten müdahaleye gerek kalmadan,
    kendi doğası gereği devaüle olacak...
    İnşallah bilmediğimiz başka bir senaryosu vardır ekonomi yönetiminin...
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. H4 bu şekilde şuan.

5. [IMG]Elde satılacak bi "USD bazında ucuz olma" hikayesi kaldığına göre... Imf vb çözümlerden söz ediliyor. Adının ne olduğu önemli değil. Yüksek miktarda döviz sokacak her otorite geçmişte ilk olarak, "devaülasyon" talep etmiştir. Kredi bulmazsak zaten müdahaleye gerek kalmadan, kendi doğası gereği devaüle olacak... İnşallah bilmediğimiz başka bir senaryosu vardır ekonomi yönetiminin...[/IMG]

Petrol düşünce üreten Ülkeler sıkıntıya girdi döviz ihtiyacında oralardan temin edilebiliyordu ama şimdi oda yok.
    İnsanlara kıyamet geldi Dünya yok olacak diye duyuru yapsan yine döviz almaya koşarlar
    Dileğimiz bulsunlar dövizi yoksa altın rezervlerinden finanse etmek zorunda kalınacak böyle giderse.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    [IMG]Elde satılacak bi "USD bazında ucuz olma" hikayesi kaldığına göre... Imf vb çözümlerden söz ediliyor. Adının ne olduğu önemli değil. Yüksek miktarda döviz sokacak her otorite geçmişte ilk olarak, "devaülasyon" talep etmiştir. Kredi bulmazsak zaten müdahaleye gerek kalmadan, kendi doğası gereği devaüle olacak... İnşallah bilmediğimiz başka bir senaryosu vardır ekonomi yönetiminin...[/IMG]

Petrol düşünce üreten Ülkeler sıkıntıya girdi döviz ihtiyacında oralardan temin edilebiliyordu ama şimdi oda yok.
    İnsanlara kıyamet geldi Dünya yok olacak diye duyuru yapsan yine döviz almaya koşarlar
    Dileğimiz bulsunlar dövizi yoksa altın rezervlerinden finanse etmek zorunda kalınacak böyle giderse.

Katar kaldı abi geri. Bize başka para verecek Arap ülkesi bilmiyorum ben.
    S400 meselesinde zaten bloke edilir diye her ihtimale karşı FED' deki Altın, USD bond vb. çözüldü bildiğim.
    Neyse sonumuz hayır olsun da...

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

H4 bu şekilde şuan.

Bu H4 Camarilla' nın H4 ü mü üstad? Hangi periyod?

8. Yok hocam h4 dediğim 4 saatlik periyot.İngilazca yazmışım

Sayfa 440/721 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •