Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 440/1004 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Bir karalama başladıysa göndermek için altını yapıyorlar belli ki. Ülkede İngilizce bilen daire Başkanı kaldı mı ki [emoji28]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    tamam kalmadıda merkez başkanıda bilsin bir zahmet....

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    vay arkadaş daha neler duyucaz... ingilizce bilmeyen merkez başkanı...

Kulislerde konuşulan iddiaya göre bir yabancı ortaklı bankanın genel müdürü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kısa bir ayaküstü görüşme gerçekleştirme imkânı buldu. Bu görüşmede, bir süre önce banka hissedarlarının Türkiye�ye geldiğini ve başta Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) olmak üzere ekonomi yönetiminin önde gelen kuruluşlarının yetkilileriyle görüştüklerini Cumhurbaşkanı�na anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan�ın Merkez Bankası Başkanı ile de görüşmeleri gerektiği sözü üzerine bunu yaptıklarını, Kavcıoğlu ile değil başkan yardımcılarıyla görüştüklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kavcıoğlu�nun bu görüşmeye neden katılmadığını öğrenmek istedi ve yakın ekibinden Merkez Bankası Başkanı�nın İngilizcesinin yetersiz olduğu bilgisini aldı. İddiaya göre Cumhurbaşkanı aynı soruyu Kavcıoğlu�nun kendisine de sordu. Merkez Bankası Başkanı�nın pratik ve teknik İngilizcesinin yetersiz olduğu, bazı toplantılara tercüman ile katıldığı, bazı toplantılara ise katılmadığını öğrendi. Yine iddialara göre Kavcıoğlu Erdoğan�a bu bilgileri verirken Merkez Bankası eski Başkanları Murat Uysal ve Naci Ağbal�ın da aynı şekilde davrandığını kaydetti.
    Yabancı dili olmayan doktora nasıl yapmış enteresan

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    tamam kalmadıda merkez başkanıda bilsin bir zahmet....
    Hocam zaten merkez bankası Başkanı gelirken hakederek mi gelmişti. Ben artık kadroların liyakatlarını becerilerini sorgulamıyorum. Bu ülkede bankaların yönetim kurullarında güreşçiler var. Neyimiz doğru kaldı ki…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Biraz yalancı bahar havası gibi borsalar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    üds, kpds 60 yeterli [emoji846]
     Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku

hahahah bunu hakikaten diyor musun?

en tepemizde diplomasız oturan var şimdi yazıp başımıza bela almıyalım.

mutlaka ingilizcesi vardır ama merkez başkanı olacak seviyedede değildir.

7. Yav ne kadar her oltaya atlıyorsunuz merkez bankasının yabancı dil olayı HİKAYE bakın sizi bu konuda konuşturmak için.
    Siz işe aldığınız kişinin CV sine bakmıyormusunuz
    Dünkü ortaya atılan bu hikayenin içinde ayrı hikaye var onu kaçırıyorsunuz esas kurtarma olayı ,
    RTE Ağustos ta enflasyon aşağı dönücek demişti , dönmedi yukarı gitti ,
    RTE yi merkez bankası yanıltmış olay bu ingilizce işi süsleme direk vurmamak için.

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    üds, kpds 60 yeterli [emoji846]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Sayfa 440/1004 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •