-

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Açın bir grafiğe bakın 22.12.2009 tarihinde Emkelin bir lotu 1.8 tl iken aynı tarihte Aselsan nın bir lotu 1.tl idi geçen süreç içinde Aselsan ın bir lotu 40 tl Emkel in bir lotu 1.53 tl..Yani o tarihte Aselsan a 10 bin tl yatıranın parası 400 bin oldu..Emkele 10 bin yatıran birinin parası ise 8500 tl olurdu..Birisi neredeyse yarım milyoner olurken diğeri de 8500 ile bir inek alabilirdi..
borsa işte öyle bir şey...Yanlış seçim kişiyi yoksullaştırır..
Aselsan sürekli büyüdü. emkel ise hala kara geçemiyor kar mı edecek zarar mı diye düşünüyoruz..
Bir şirket büyümüyorsa senedi çıksa bile sonunda layık olduğu yere gelir...Emkel 2016/12 aylık bilançoda 3.1 milyon kar açıklayınca şirkette bir iyileşmenin başlayabileceğini düşündüm 22 martta da bulaştım..En göze çarpan oran da stokların yüksekliğiydi..Bir şirket neden çok stok yapar akla gelen ilk şey sipariş alıyordur ve ona göre stok hazırlıyordur..100 milyona yaklaşan stoklar ve kar yoksa bu şirket neyi amaçlıyordur işte tüm gizem burada...Beni de bu hissenin peşine takan bu gizem oldu.Keskin Ali nin deyimiyle bu Hüsoroti ne yapmaya çalışıyor acaba...(YTD)
-

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ben bi sürpriz bekliyorum.. Mazhar Alansondan sizlere gelsin; 'Benim hala umudum var..'
-
Hüso nasıl olsa yıllardır yönetim kurulu başkanlığından kızı damadı köşeyi dönüyor.o sebeple dünya mikinde değil.yatan temettüden bile %10 sövüşlüyor yönetim kurulu.
-

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ne oluyor bu emkele battı sanırım şirket.
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sürpriz bekleyenleri üzmedi Hüseyin Amca...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri