Sayfa 442/946 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    5 yıl sonra yapılacak seçimi alırsın
    Hallederiz.. Takvim bizde, ne zaman en uygunsa..

sirk cambazları usta ne güzel diyon geçirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    bir halt olacağı yok.

Fazla ileri geri konu$ursa aynen itinayla yapı$ır altı.. Live ek$ın style

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Ben sinyali aldım: TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLMÜŞ DEĞİLDİR, KUR, FAİZ VE ENFLASYONU MUTLAKA HEDEFLERİMİZE UYGUN SEVİYELERE İNDİRMEKTE KARARLIYIZ
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Erdoğan: Faiz konusundaki hassasiyetimi biliyorsunuz, bundan kurtulmak ve bunu minimize etmek

*

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Cumhurbaşkanı iyi güzel diyorda MB sözde açıklama yaptı ama hiç bir soruya yanıt vermedi. 25 küsür milyar dolar dedikleri net rezervden altını düş, haftalık swapı düş, Katar-Rusya-Çin swapı düş muhtemelen eksi net rezervle iş tutan MB. Yok hayır yalan bunlar doğrusu bu demeyen de MB. Millete neden kızıyorki. MB ye fırça atsın. Bence.

*erdoğan: Yatırım için kim gelirse başımızın üzerinde yeri vardır, yeterki ülkemize yatırım yapsınlar, bunların önünü kesmek gibi bir şey bizim hükümetimizde olamaz

*erdoğan: Tüm sorunlar çözülmüş değildir, kur, faiz ve enflasyonu mutlaka hedeflerimize uygun seviyelere indirmekte kararlıyız

*erdoğan: Seçim dönemini geride bıraktık, icraate odaklandık

*erdoğan: Her adımımızı serbest piyasa kuralları çerçevesinde atacağız

*erdoğan: Yeniden yükseliş dönemine geçilmiştir, artık şifreler çözülmüştür

*erdoğan: Yaptırım tehditleri türkiye ile ontolojik sorunları olan çevrelerin boş durmayacağını gösterdi

*erdoğan: Gerçek bağımsızlığın yolu gıda güvenliğinden geçiyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Arkadaşlar,
    Merkez Viopta satış yapıyormuş.
    Bunun net etkisi nedir?
    Bir de bu gün satış yapıyor mu?
    Bilen bir el atarsa sevinirim.
    Kur belkide ondan baskılanıyor.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 442/946 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •