Lafta Özal'ın çizgisinde olduklarını iddia ederler...
Şu hoşgörünün binde biri var mı?
Yok.
https://twitter.com/Acerakis/status/...182954497?s=01
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lafta Özal'ın çizgisinde olduklarını iddia ederler...
Şu hoşgörünün binde biri var mı?
Yok.
https://twitter.com/Acerakis/status/...182954497?s=01
ABD ırak'ta Saddam'ı vuruyorum diyerek Müslümanları öldürürken, müslüman kadın kızlara abd askeri tecavüz ederken, insanlara işkence ederken seyredenler hatta öncesinde bu zulme ortak olmak için meclisten tezkere çıkarmaya çalışanların Suriye'de farklı bir tutum izlemesi beklenemezdi...
Suriye'de 2011'den beri ölen, sürgün yaşayan, mülteci olarak sefalet içinde yaşayan, tecavüze uğrayan, organları alınıp satılan her bireyin eli yakanızda olacak!!!
Esad zalimmiş. Doğrudur. Zalimdir. Ama bu abd ile birlik olup müslümanlar üzerine bomba yağdırmayı gerektirir mi?
Kaldı ki seninkine de zalim diyorlar. İki gün sonra aynısını bize de yapmayacaklarinin garantisi ne?
Sizinkinin BOP eş başkanı olmasi mi?
Allah'ın laneti zalimler üzerine olsun.
hoşgörümü dedin ?? dilin sürçmüş olmalı
yahu dün muharrem bey mitingde bağırıp çağırıyordu, biri chp nin pankartını yırtmış o adamı bulun asın diye bağırıyordu tv de kanıtı var aç seyret
her gün ya denize döküyosunuz ya asıyosunuz kardeşim yalan mı ? nedir bu milletin sizden çektiği ağlasak mı gülsek mi ?![]()
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Benim CHP'yi savunduğumu nerden çıkardın?
Zan üzere boş boş konuş dur...
bugün abd nin katil esatı vurmasına bozulanlar sırf erdoğana karşı durmak için esatı adam yerine koyanlar hatta bugün burada natodan çıkmayı düşünenlere basit bir soru sordum yav ?
kemal bey neden o zaman abd çağırdığında koşa koşa washingtona gitti ve geldikten sonra haftalarca abd beni çağırdı abd beni önemsedi muhabbeti yaptı ? neden sanki kutsal bir görev verilecekmiş gibi sevinçten havalara uçuyordu ?
bunları ne yapacağız
madem nato kötü çıkın natodan ve abd çağırdığında ulusalcı duruş sergileyin ve gitmeyinde göriyim,
yani önce aynaya bakın bırakın boş lafı
bol keseden muhalefet koltuğundan eleştirmek kolaydır, 7 seçim kaybettiği halde 7 kez erdoğana yenildiğin halde hakediyormuş gibi vekil maaşını cebe indirmek tatlı ve en kolaydır,
7 seçim kaybettiği halde hala milletin karşısına geçip sizi izmirden denize dökeceğiz demek darbe tiyatrodur demek ne cürrettir ne acayip bişeydir ?
boyuna karalamak kolaydır, köprüyü yolu bende yaparım demek kolaydır ama köprünün üstünden seçim mitingine kolayca gitmek tatlıdır
bırakın boş lafı , liderin kıymetini bilin yatın kalkın erdoğana dua edin![]()
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri