Sayfa 444/614 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Pisyedili abime uzmanlık alanı olan limanlar konusunda bir soru sorayım. Turklim ozel limanlar icin sure uzatimi girisiminde bulunmustu . Polho özelinde bunun nasıl getirileri olacak, özellikle yeniden değerlendirme açısından bu konuya saygıdeğer bir arkadaşımız tweterdan değinmiş siz bu liman konusundaki görüşleriniz neler. Sonuçta süre uzatımı demek yeniden değerleme getirecek demek değil mi? O kadar yatırım yapılan poliport limanında kedi buradaysa ciğer nerede muhabbetini bir türlü asamadik yıllarca.
    Temel bey herşeye atlıyor gibi oluyorum ama (bana yapılmasını hiç sevmem) bişey söylicem. Yatırıma yönlendirilen değerler her sene, yönlendiirilmeyen işletme için kullanılanlar ise( fabrikanın arsası gibi) 3 senede bir yeniden değerlemeye giriyor. Bu yeniden değerleme konusu gereksiz abartılıyor gibi geliyor bana. Yanlış da yapılsa yapılıyor sonuçta

2.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Temel bey herşeye atlıyor gibi oluyorum ama (bana yapılmasını hiç sevmem) bişey söylicem. Yatırıma yönlendirilen değerler her sene, yönlendiirilmeyen işletme için kullanılanlar ise( fabrikanın arsası gibi) 3 senede bir yeniden değerlemeye giriyor. Bu yeniden değerleme konusu gereksiz abartılıyor gibi geliyor bana. Yanlış da yapılsa yapılıyor sonuçta
    Estagfurullah herkes tabi ki yazabilir. Pisyedili abimiz liman işlerini özellikle takip ediyor diye ona pas attım liman konusunu, konuyu birde ondan dinleyelim diye yazdim.

Liman sürelerinin uzatilmasi muhteşem bir şey olacak Polisan için, tıpkı tıpkı şey gibi....

Pendik arazisinin değerinin yerin dibi gosterilirken bir anda binalar dikilince ne kadar düşük degerle gösterildiğini görmek gibi

Tıpkı tipki eski bir lambadan 3 dilek gerçekleştirme hakkı verecek olan cinin çıkması gibi....

muazzam olacak herşey inşallah. Her zaman diyorum ki iyi ki Pendik arazisi çok düşük gösterilmis değerlemelerde yoksa burada ne işim olurdu yada nasıl 2.80 lerden alırdım bu hisseyi...

3. Arkadaşlar bir süre daha yokum totem yaptım inşallah güzel haberler geldikçe uğrayacağım buraya şimdilik takipten cikiyorim iyi bayramlar herkese

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Pisyedili abime uzmanlık alanı olan limanlar konusunda bir soru sorayım. Turklim ozel limanlar icin sure uzatimi girisiminde bulunmustu . Polho özelinde bunun nasıl getirileri olacak, özellikle yeniden değerlendirme açısından bu konuya saygıdeğer bir arkadaşımız tweterdan değinmiş siz bu liman konusundaki görüşleriniz neler. Sonuçta süre uzatımı demek yeniden değerleme getirecek demek değil mi? O kadar yatırım yapılan poliport limanında kedi buradaysa ciğer nerede muhabbetini bir türlü asamadik yıllarca.
    Uzman payesini bilgim için değilde yaşıma hürmeten verdiğiniz bir paye biliyorum.Ama teşekkür ederim yinede haketmesem de duyması hoş tabi.
    Liman uzmanı , genelinde borsa uzmanı veya gayrimenkul uzmanı değilim .Ayaklı borsadan gelmiş alaylı bir borsacıyım sadece.
    Polho limanı yada polho hakkında direk yazıda yazmamaya da şimdiye dek özen gösterdim.izin verirsen bunu bozmayayım.

Herkese hayırlı bayramlar tekrardan.

not:Aşırı sorumluluk hisseden biriyim.Ben hayırlı günler derken bile y.t.d. diyen biriyim

y.t.d.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by Ünsüz Düşünür Yazıyı Oku
    ... Polisan da herşey mükemmel gidiyor lakin tek berbat gördüğüm Takas Durumu. Bir numara yoksa ve takas dağılımı gerçeği yansıtıyorsa hiç iç açıcı bir mesaj vermiyor

F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gelecek olan Pendik haberinin yanında takasın hiçbir önemi yok. Ayrıca şark mensucaton yıllarca topladığını birkaç günde devretmesi veya patron satışlarının birkaç güne milyonlarca lotla gerçekleşmesi farklı hi durum olabilir diye düşündürtüyor.

6. Neymis takastaki kotu durum 5 kurumdan az yerde hesabi olan adami dovuyorlar her gun bir tel aliyorum size hesap acalim diye uysak bizimde 7-8 tane kurum olurdu

7. Herkes ne hali varsa görsün o zaman ne diyeyim, değerli zamanımı artık kimse için heba edecek değilim. Elimde hisse yok birşey yok banane, ister 20 lira olsun ister daha yıllarca 4-5 dolansın dursun. Ben %55 Kârımı 5 ay gibi bir sürede aldım çıktım gerisi zikimde bile değil, ne haliniz varsa görün
     Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Neymis takastaki kotu durum 5 kurumdan az yerde hesabi olan adami dovuyorlar her gun bir tel aliyorum size hesap acalim diye uysak bizimde 7-8 tane kurum olurdu
    F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ünsüz üstad kızma bu forum böyle agrasif bir ortam var. Albrk yazmıştın ondan da aldım biraz pek numara yok devammı ? Başka tarafa mı bakalım? Syg

Sayfa 444/614 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •