Sayfa 444/1000 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Vıop XLI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Biraz daha gevşerse bende lönklerim muhtemelen
    acele etme bence abim ben şorta geçince online yazarım o zaman şortlarsın..clark abide heç yazmıor zaten moralim bozuk

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Mayıs... sadece mayıs... dış ticaret açığı... 10.7 milyar dolar....

BİR AYLIK ..SADECE...

Buna ne rezerv dayanır ne bono tahvil mahvil çözüm olur.... seçime kadar falan da gitmez bu iş bu şekilde... soğutmak zorundalar ekonomiyi isteseler de istemeseler de....
    Bundan RTE seçimi kazanmaktan öte 401 milletvekilini muhalefete kaptırmamak için uğraşacak

3. Elimizde İHA var sihalar var git onunla zayiat vermeden vur niye her gün şehit haberleri geliyor. Seçim var bulabilen varsa bunu daha önce söyledim. İlk ışık öyle olur diye

4. Geçmişte her şehit haberlerinde akp nin puanı yükselmiş.

5. Kaldırıp kaldırıp gömmeli güzel löngcü alıyor masaya bence
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. Konya'da akp ikinci partiye düştü varın anlayın durumu

7.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    acele etme bence abim ben şorta geçince online yazarım o zaman şortlarsın..clark abide heç yazmıor zaten moralim bozuk
    Clark abinin hedefi 3000 di, dün hedefi 12 den vurdu tebrikleri aldı, bikaç gün kazandığı paraları yer, ondan gelmemiştir.
    tarkank abi bizde hedef olmadığı için bi şort bi lönk derken ütüle ütüle zaman geçiyor niye moralini bozdun, sağlık olsun gerisi boş
    Borsa bu düşerde çıkarda, borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Sıkma canını biraz dinlesin haftaya kediyi zıplatırız, kediyle oynuya oynuya yoruldu, dürtsende zıplamıyo, mazut lazım
    Hamdım Piştim Yandım

8. Dış ticaret verileri olumsuz gibi.

Hammadde çok ithal edilmiş, yatırım malı artışı ise ihracatı artışının çok altında. Hammaddeler genelde peşin veya kısa vadeli ithal ediliyor, yatırım malında satıcı vade yapabiliyor.

Ekonomi var olan tesisler ile idare ediliyor gibi.

FED enflasyonu aşağı çeker ise hammade düşüşlerinden faydalanırız, yoksa hem faiz hem hammadde artışı sorun olacak.

>>>>>>>>>

https://www.bloomberght.com/dis-tica...-artti-2307601

Mayıs ayında öncü göstergeler dış ticaret açığının rekor tazelediğini gösterdi.

Ticaret Bakanlığı'nın öncü verilerine göre Mayıs'ta ihracat yüzde 15,2'lik artışla 19 milyar dolara çıkarken, ithalat ise yüzde 43,8 artışla 29,7 milyar dolar oldu.

Böylelikle dış ticaret açığı yüzde 157 artışla 10,7 milyar dolar oldu ve yeni rekor seviyeye yükseldi.

İhracatın ithalatı karşılama oranı 15,9 puan azalarak yüzde 64 olarak gerçekleşti.
    Enerji verileri hariç tutulduğunda, ihracatın ithalatı karşılama oranı 12,3 puan azalarak yüzde 77,4 oldu.
    Tüketim ithalatı artışı, yatırım ithalatını aştı

Mayıs ayında ekonomik gruplara göre en çok ithalat 24,1 milyar dolarla hammadde grubunda yaşandı. Bu grupta yıllık ithalat artışı yüzde 52,4 oldu.

Hammadde grubunu 3,2 milyar dolarla yatırım malları izledi. Yatırım mallarında yıllık ithalat artışı ise yüzde 10,8 olarak kaydedildi. Tüketim malları ithalatı ise yüzde 22,3 artışla 2,4 milyar dolar oldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 444/1000 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •