Sayfa 444/901 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 7208 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Gesan farkını gösterecek ve show yapcak ;)
    bu sefer tutsun inşallah

2. pisikolojik harbi gecenler kazanacak bence gesan kadar beklentili hisse uzunda biste çok az...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. bistin halinide görünce halka arz onay sürecini uzatırlar gibi geliyor...bakarsınız bedelsiz önumuzdeki haftalarda ondan önce gelir...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bistin halinide görünce halka arz onay sürecini uzatırlar gibi geliyor...bakarsınız bedelsiz önumuzdeki haftalarda ondan önce gelir...
    zaten bedelsiz bekleyenler arasında en eski başvuru gesanda , aynı tarihli bir firma daha var. ikisine birden onay gelecek diye bekliyorum bu akşam (benim hislerim tutacak mı bakalım)

5.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    zaten bedelsiz bekleyenler arasında en eski başvuru gesanda , aynı tarihli bir firma daha var. ikisine birden onay gelecek diye bekliyorum bu akşam (benim hislerim tutacak mı bakalım)
    Başvuru ortalama 2.5-3 ayda onaylanıyor. Şirket spk'ya başvuralı yaklaşık 2 ay oluyor. Bence 1 aydan önce onay alamaz.

6. Güzel bi iş kapı bari atsa bugün

7.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    bu sefer tutsun inşallah
    Bugün +3 ten aşağı kapamiycaz

8.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Bugün +3 ten aşağı kapamiycaz
    -3 e gözü dikti

Sayfa 444/901 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız