BJKAS yatırımcısına geçmiş olsun. Bi zamanlar 10 TL olacak denilen hisse 1 lira bilmem kaç kuruş olmuş. Futbolcular da ligi bitirdiler. Rezalet.
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJKAS yatırımcısına geçmiş olsun. Bi zamanlar 10 TL olacak denilen hisse 1 lira bilmem kaç kuruş olmuş. Futbolcular da ligi bitirdiler. Rezalet.
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sal laa aşağı sal son bir kezzzYTD
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
dee hadiii laaa, salacasan sal salmayacasan dehh deher türlü P
ariss
Herkes aşağı bekliyor ama bence ikili dip yapıp dönecek 1.57 gibi döner. Bu bjk bedelli bile yapsa (zayıf ihtimal ) bunu 3-4 TL . Civarlarında yapar ... Yaparsa. 1.63 gibi birazcık aldım , birazda 1.57 den alırım ve başlarım beklemeye . Neticede 5-6-7 liralardan buralara geldi hisse . daha aşağıları eşeğin karnına su kaçırmak olur . Kimse yemez bu kadar düşürmeyi . 2 lira altı Beşiktaş hissesi alınır beklenir . Orta vade kazanılır bu BJK de. Kartal'lar tonajlı olduğundan ağır uçar ama tam uçar hani![]()
Şeytan uyuyakaldı bir gün.Rüzgar sert esti.Üç tüy düştü şeytandan.Biri paraya yapıştı,diğeri mevkiye, öteki de ihtirasa.O günden sonra şeytan hiç bir iş yapmadı.
ilk alım yerim 4 üstüydü. sonra 2,70-2,00 arasında aldım. daha da almadım almam. yani çıkarsa da 3-4 arası veriririm. parayı alsam yeter. bedelli yapmaz umarım para falan bağlamak istemiyorum buraya daha. neyse ki öyle aman aman çok almadım portföyün yüzde 22 si gibiydi. 4 üstü aldığımda da işte kağıt yoktu elde dedim az alayım şundan bu kadar düşeceği hiç ihtimal vermedim stopta yapmadım. ş.liginde yenilgisiz gruptan çıktı vs... işte herkes biliyor malum hikaye.
60 da bekliyorumm, gel hadi nazlan ma![]()
Yer İmleri