Sayfa 446/1012 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ing 23.5 veriyor ve gunlukte daha iyi veren bence yok. Bosta kalan para vs yok. Ne yatirirsan faiz isliyor.

Burgana hic bulasma derim. Once dijital actim baktim ilgi alaka sifir ciddiyetsizlik var ikinci gun arayip kapattim. Tabiki karar sizindir.
    23.5 olabilmesi için +%2 olması lazım. Ama +%2'nin bazı şartları var galiba.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yani dusecekmi sayin alenichev?
    Bu direnci asmasi kolay degil simdilik ama asarsa oyle arkasindan bakabilirsin

Bence satman dogru karardi. Simdilik arada bir yerde. Ne olacagi bilinmez

Bu 2 onemli direnci asabilirse belki tekrar pozisyon alabilirsin

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    21.5 + 2

Yuzde 2 icin her ay Turuncu karttan 750 TL harcamak lazim.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Daha once bahsettim mi bilmiyorum ama 6 ayligina Turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz. Bir arac almayi dusunuyorum. Sizinde dusuncelerinizi almak isterim.

Yeni almayacagim, 2. el alacagim. SUV istiyorum. Aklimda ki modeller sunlar

VW TIGUAN

HYUNDAI IX35

MITSUBISHI ASX

PEUGEOT 2008

SUZUKI VITARA.

Baska bir onerisi olan varsa da lutfen paylassin. Arabaya ayirmak istedigim butce 70 80 bin civari. Eger sonrasinda kalmaya karar verirsek 0 bir araba alabilirim (Esim calismaya baslarsa OTV odemeden alabilir) ya da 2.el temiz bir Range Rover Evogue dusunuyorum.
    Alenichev hocam
    Bende sifir sportage var bir boka yaramaz uzak durunuz saydiklarina gelince

Tiguan cok bos araba distan goruntusude heybetli degil ben begenmiyorum
    Ix35 uretimi durdu birde dizeli yok satmaya kalksan alici bulamazsin
    2008 bu suvmu degilmi belli degil buna para verecegine 208 al amartisorleri kaldirt aynisi olur. 3008 super ama pahalli
    Mitsubishi ve suzukiye bulasma kupon araba aldigina bin pisman olursun

Butcene gore en iyisi ikinciel temiz quaskai dir. Temiz dizeli on numara arac. Sifir alacagim zaman bayiyede rahat verirsin. Yerinde olsam suv yerine mercedes b180 alirim oglan var dedin bagaji buyuk tam bebekli aile arabasi o paralara temiz 2012 veya 2013 bulursun diye dusunuyorum.

Berk dogan senin araba kral ama pahalli.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Benim tavsiyem kendi kullandığım arac olabilir çok memnunum. Volvo XC90 2.4 d5
    Volvolar cok guzel. Bende XC40 modelini cok seviyorum

Ancak simdilik bu arabaya gerek yok. Uzun sure kalacagimi bilsem olabilir.

Simdilik bana ekonomik saglam bir araba lazim.

Yoksa gider X5 te alirim 2005 - 2006 ama 100 TL ile anca 100 km gideriz

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu direnci asmasi kolay degil simdilik ama asarsa oyle arkasindan bakabilirsin

Bence satman dogru karardi. Simdilik arada bir yerde. Ne olacagi bilinmez

Bu 2 onemli direnci asabilirse belki tekrar pozisyon alabilirsin
    Eyv sayin alenichev
    Dedigin gibi belirsizlik var birde mb viopta islem yapa yapa anamizi aglatti bir aydir. Trend mirent hikaye artik tamamen kumara dondu cikacakmi inecekmi kestiremedigimden kactim

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Alenichev hocam
    Bende sifir sportage var bir boka yaramaz uzak durunuz saydiklarina gelince

Tiguan cok bos araba distan goruntusude heybetli degil ben begenmiyorum
    Ix35 uretimi durdu birde dizeli yok satmaya kalksan alici bulamazsin
    2008 bu suvmu degilmi belli degil buna para verecegine 208 al amartisorleri kaldirt aynisi olur. 3008 super ama pahalli
    Mitsubishi ve suzukiye bulasma kupon araba aldigina bin pisman olursun

Butcene gore en iyisi ikinciel temiz quaskai dir. Temiz dizeli on numara arac. Sifir alacagim zaman bayiyede rahat verirsin. Yerinde olsam suv yerine mercedes b180 alirim oglan var dedin bagaji buyuk tam bebekli aile arabasi o paralara temiz 2012 veya 2013 bulursun diye dusunuyorum.

Berk dogan senin araba kral ama pahalli.
    Kia lardan hep uzak durdum su ana kadar. Goruslerin icin sagulasin. Sen anliyorsun bu islerden. 2008 aklimda yoktu ve sanirsam pek piyasasi da yok. SUV pek sayilmaz, crossover.

Bende isin ilginci Nissan Qashqai yi begenmiyorum. Neden cunku arabanin onu sisko ve gorus alani dar. Ispanyadan Fransaya kullandim ve performans superdi ama ben Landrover gibi keskin hatlari olan arabalari seviyorum.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Banka kartiyla ayda 750 alisveris yapmak gerekli onuda ilk haftada zaten dolduruyorum yani oyle sart zor deil hocam

Sayfa 446/1012 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •