Bu arkadaş grafik üzerinde göstermiş.
İnceleyin isterseniz. Düzeltme olmuş görünüyor son 3 yılda da..
https://x.com/YatirimciSizsin/status...30147666751669
Bu arkadaş grafik üzerinde göstermiş.
İnceleyin isterseniz. Düzeltme olmuş görünüyor son 3 yılda da..
https://x.com/YatirimciSizsin/status...30147666751669
Başkan amma ciddiye aldın..ESPRİNİN İÇİNE ETTİN.Dengesizleşme-çirkefleşme..
Herkesin bildiği bir olayı sen de yazınca TAKILDIM..olay bu.
Senin .Pasta olayı yorum değil zaten..Herkesin gördüğüdür.Ben EMRAHTAN gördüm..Sen de buradan görsen ne olacak...Tuhaf bir kibrin var..ulanlı da konuşma. TERBİYESİZLEŞME..İŞİ TADINDA BIRAK..KUŞ KADAR BEYİNMİŞ..Seninle her konuda somut derecelere bakarak konuşurum da..
Basit bir espriden çıkardığın sonuca bak...
Bana piyasalarda AKIL VERECEK DURUMUNDA yok. SİSTEM VS...seni tanırım.İSTERSEN konuşturma..X n de akıl hocalığına devam et.
AMACIM kimsenin yanlışını da söylemek değildi.Ben de defalarca yanıldım..OLay o da değildi.
Bu piyasada İSMAİL VE ALİ acer dışında kimseyi ciddiye almadığımı burada defalarca söyledim..
SİNDOMAYI olaya hiç alet etme..Biz sabah kavga eder akşam barışırız..Öyle bir ilişki..
Sen ne anlarsın viop da dönen swap faizinin hangi arbitrajda yelpaze yaptığını. Her dönem illaki bir taraf oyun gereği aşağı basar yukarı sürer makas açılır. Ama viop ta senin parana verdikleri faiz ne oluyor. ?? Sen şimdi bunu da anlamazsın beyin yoksunu !!
emre,
16-19 kurban bayramı 20-21 işlem fazla olmaz 23-28 arası gri liste karar zamanı olacak .
haziran ayı atraksiyon olacaksa gri liste üzerinden olacak belli bir kesim buradan çıkabilecek kararı biliyor .
biz sadece yetkililerin konuşmalarına göre acaba mı diyoruz , 9 mayıs cumhurbaşkanı ABD gezisi iptali ile arkasından şimşeğin ve cevdey beyin gri liste yorumları , gri listeden olumsuz birşey gelirse araya moodys notu sokulurmu temmuzdan hazirana yoksa piyasada kısa vade katalizör yok , yabancı kurumların banka raporlarına artık vücut alıştığı için tepkiler cılız oluyor .Analist tv ye çıkıyor beklediğimiz yabancı gelmedi diyor buna çok gülüyorum 2-3 ay söylediklerine bakınca bu yorumcularındaha vakit var gri liste hikayesine belki al gülüm ver gülümde kabul ederler birbirinin isteklerini , haber kaynaklı bir haziran olur bana göre.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri