kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Siz yine iyisiniz,mart ayında işbankası gözümün önünde kadının parasını hiç vermedi kur yönünü,sadece faizini verdi ortalığı birbirine kattı koruma geldi bende ziktir ettim sen neden karışıyorsun diye,bu kadın gibiler olmasa açsın dedim,sonra temsilciler birşey yok diye korumayı geri gönderdi,kadını zor yatıştırdılar,peşinden haziran ödemesi için 3 aylık yaptırdı,bu sefer elindeki kağıda göre değil resmi olarak,öncekin eline kağıt tokuştumuşlar,müş temsilciside uyanıklığa baş vurarak kur korumayı es geçmiş mevduat faizinden yapmış,sanırım yukarıdan böyle emir geliyor,üstelik bunuda yapan işbankası,zaten sistemi devamlı hata veriyor,mecbur olduk bu bankaylan devam etmeye ata bankası güvenli olarak,devamlı mesaj bombardımanına maruz bırakıyorum,son zamanlarda mesajlarımada cevap vermiyorlar![]()
KKM dönüşü bugün ise 16.03.2022 de hesabı açmış olmalısınız. (91 gün)
16.03.2022 saat 11.00 kuru 14,7258
15.03.2022 saat 11.00 kuru 17,2803
% 17,34 artış olmuş.
TL’den yaptıysanız hesap bu.
Döviz bozarak ise hesap değişir.
Bence bankada hata yok. Sizin hesaplamada sıkıntı var.
İşlemi TL'den yaptım.
Merkez bankasının 11 de açıkladığı kurlara bakmadım. 14.72 den 17.28 e olan farka baktım.
Anadolubank.
Fark %17 ,yatan %11.Merkez bankası o kadar uçuk bir fark açıklamamıştır sanırım.
Zaten bir %2 de dövize dönerken kur farkına gidiyor.
Yer İmleri