Sayfa 448/1001 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Emlak işinde kapora alınıyor ona benziyor. Kaporayı alan 1 ay için evi senin adına saklıyorum diyor, kapora veren de evi alırım diyor ama daha iyi bir imkan bulur ise kaporayı yakıyor.

Benim anladığım kadarı lie finansal işlemde ise büyük oyuncu atıyorum ISCTR şimdi 22 lira ama sana 23 liradan satarım ama peşin 1 lira komisyon alırım diyor, sen de vade sonunda bu rahat 25 olur deyip 1 lira komisyon ödüyorsun. Herif de satılık çok ISCTR olması gerekir ki o fiyatlara gelince o da seviniyor, yok gelemez ise aldığı prim teselli oluyor.
    o işin piri bear abi...

az çok biliyorum ama yeterli derinlik veya oyuncu yok biliyorum. bize yedirmezler orada

kendi staratejimden memnunum ama..

bu gibi rallilerden sonra uzun süre beklemek gerekiyor.. nakitte kalınca.

3. İnci Sözlük
    @incisozluk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, danışmanlarının birçoğuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Külliye'nin yolları ayırdığı isimler şöyle oldu:

Ayşenur Bahçekapılı

Esengül Civelik

Sefer Turan

İbrahim Çelik

Hakkı İlnur Çevik

Fahri Kasırga

İsrafil Kışla

İhsan Şener

Yalçın Topçu

İbrahim Saraçoğlu

Ayşe Türkmenoğlu

Ahmet Karayiğit

Mehmet Akarca

Şükrü Karatepe

(Odatv)
    ÖÖ 1:57 · 14 Eyl 2023

https://twitter.com/incisozluk/statu...94167810150775

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kutsal kaseyi ver abi demiyoruz tabi..

bu dediğin hisselerde olur mu.

olur tabii ki her enstrümanda olur... ahan bunu oku ;

https://www.amazon.com/Sages-Charles...p%2C533&sr=1-7

nassim taleb'in kitaplarını oku, youtube' da bütün röportajlarını , konferanslardaki konuşmalarını dinle... aynı şekilde george soros abi'nin de ... bir de poker oynar mısın ? pokerde işin özü ne ? desicion - making. ! dikkat et başarılı poker oyuncularını takip et nasıl oyunu sürdüyorlar. çünkü pokerde de hemen hemen aynı şeyler geçerli tradingde olduğu gibi ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    o işin piri bear abi...

az çok biliyorum ama yeterli derinlik veya oyuncu yok biliyorum. bize yedirmezler orada
    Ben opsiyon almadım satmadım. Ya paran ya malın çok olmalı. Ya da piyango niyetine out of money deniyor şansına alacaksın.

Kelebek, pergel vs strateji anlatıyorlardı eskiden.

Vatandaşa varant şeklinde sunuyor olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben opsiyon almadım satmadım. Ya paran ya malın çok olmalı. Ya da piyango niyetine out of money deniyor şansına alacaksın. Vatandaşa varant şeklinde sunuyor olabilirler.
    varantları genelde tail risk için asimetrik hedge olarak kullanmak akla uygun... bir de hisse senetlerinde parabolik artış arşa çıktığında, eğer halen long gideceksen spot hisse yerine varanta geçilir ki kaybın olduğunda , kaybının maksimumunu garantiliyebil.. spotta slipajla likidite kuruması ile ayvayı yüyebilirsin çünkü spot loss margarinlenirken...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    olur tabii ki her enstrümanda olur... ahan bunu oku ;

https://www.amazon.com/Sages-Charles...p%2C533&sr=1-7

nassim taleb'in kitaplarını oku, youtube' da bütün röportajlarını , konferanslardaki konuşmalarını dinle... aynı şekilde george soros abi'nin de ... bir de poker oynar mısın ? pokerde işin özü ne ? desicion - making. ! dikkat et başarılı poker oyuncularını takip et nasıl oyunu sürdüyorlar. çünkü pokerde de hemen hemen aynı şeyler geçerli tradingde olduğu gibi ...
    burada artık çok şey zor...

önceden bahsetmiştim.. küçük lotlarla çok sağlam hacim yapmayı.

ikinci gün kurumdan bildirim geldi. üçüncü bildirimden sonra spk işlem yasağı gelir dedi kurum

napacaksak sanki... milyar dolarlarımız var .. her hisseye basalım saniye başı 10 bin tale.

8. İşte duvarın sözünü dinlesem paraya boğar beni, ben eğlencesine takılıyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 448/1001 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •