Sayfa 449/997 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    GARANTİ BANKASI SWIFT TECRÜBEM:

Garanti’de uzun süredir boş duran bir USD hesabım vardı. En son USD bakiyeyi mayıs ayı gibi Odea’ya swift yapmıştım yerlerde sürünen faiz sebebiyle. Müşteri temsilcisi de hak vermişti bu harekete. Sonrasında görünürde bir masraf alınmadığını görünce “he iyi bari†demiştim.

Geçenlerde piyasalar kapalıyken USD 3,74 lere zıpladığında banka satış kuru 3,69 görünce deneme amaçlı bi 100 USD alayım bakalım verecek mi dedim ve verdi. Bugün de bozayım şunu diye internet şubesine bi girdim ki.. Anaa bizim 100 USD uçmuş. Bakiye sıfır. “0â€

Ulen hayrola falan.. hareketlere baktım.. O da ne?!!

Mayıs ayında yaptığım “SWIFT’TEN TAM 211,45 USD KOMİSYON†kesmek üzere aportta bekliyormuş arkadaşlar!!! Benim 100 doları görünce de hemen üstüne konmuşlar. Bu da dekontu:

“211 buçuk Dolar komisyon ne lan?????â€. Beynim yerinden oynadı. Müşteri temsilcisini aradım olayı anlattım. Karşıda ufak bir sessizlik.. sonra.. “Efendim siz özel bankacılık limitlerinin altına indiniz ya ondan olabilir, kem, küm..â€.. Yahu dedim limit altı olsam ne farkeder 211 dolar ne demek?? 800 TL komisyon ne demek??

Biz buna itiraz edelim Shorts bey dedi kapattık. Bakalım ne olacak.. Akıl alır gibi değil !
    işte bu yüzden swift asla kullanmıyorum,elden taşıyorum.REZALET.

Garanti Bankasından maaş ödemesi aldığım dönemde bile hesapta 1 kuruş tutmazdım...Çok ahlaksız bir banka , hart diye bilmem ne komisyonu kesebiliyor ve itirazlara da olumlu cevap dönmüyorlar.........

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    GARANTİ BANKASI SWIFT TECRÜBEM:

Garanti’de uzun süredir boş duran bir USD hesabım vardı. En son USD bakiyeyi mayıs ayı gibi Odea’ya swift yapmıştım yerlerde sürünen faiz sebebiyle. Müşteri temsilcisi de hak vermişti bu harekete. Sonrasında görünürde bir masraf alınmadığını görünce “he iyi bari” demiştim.

Geçenlerde piyasalar kapalıyken USD 3,74 lere zıpladığında banka satış kuru 3,69 görünce deneme amaçlı bi 100 USD alayım bakalım verecek mi dedim ve verdi. Bugün de bozayım şunu diye internet şubesine bi girdim ki.. Anaa bizim 100 USD uçmuş. Bakiye sıfır. “0”

Ulen hayrola falan.. hareketlere baktım.. O da ne?!!

Mayıs ayında yaptığım “SWIFT’TEN TAM 211,45 USD KOMİSYON” kesmek üzere aportta bekliyormuş arkadaşlar!!! Benim 100 doları görünce de hemen üstüne konmuşlar. Bu da dekontu:

“211 buçuk Dolar komisyon ne lan?????”. Beynim yerinden oynadı. Müşteri temsilcisini aradım olayı anlattım. Karşıda ufak bir sessizlik.. sonra.. “Efendim siz özel bankacılık limitlerinin altına indiniz ya ondan olabilir, kem, küm..”.. Yahu dedim limit altı olsam ne farkeder 211 dolar ne demek?? 800 TL komisyon ne demek??

Biz buna itiraz edelim Shorts bey dedi kapattık. Bakalım ne olacak.. Akıl alır gibi değil !
    Umarım çözülür.

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Garanti Bankasından maaş ödemesi aldığım dönemde bile hesapta 1 kuruş tutmazdım...Çok ahlaksız bir banka , hart diye bilmem ne komisyonu kesebiliyor ve itirazlara da olumlu cevap dönmüyorlar.........
    10 yildir tam isyerimin karşısında garanti bankası ..bir kez girmisligim yoktur.para pul için değil selam bile vermem...sebebi 13 sene önce iki tane kredi kartım vardı. ..bu bankadan...kendileri yolladı hesap kesim tarihleri farkli ama geri kalan limit vs .her şey aynı .bir ay bi kartımın borcu 300 TL diğeri 4.000 civarı idi ..o zaman yaşadığım yerde yoktu şubesi başka bankadan eft ile ödeme yapıyordum ...ödeme yaparken kartlara tam ters ödeme yapmışım 300 e 4000 ..4000 e 300 yatirmisim. ..sonra ekstre geldi eksik yatırdığıma gecikme faizi ..fazla yatırdığıma bi şey yok ) telefon fax bir sürü girişim elde var 0.o tarihten beri isim olmaz hiç.

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Sn.JonDowes üstad, bugün breakeven nickyle yazan bir arkadaş, yazıp geri aldığı mesajında "Blok Mevduat" dan bahsetti, O'na soru yönelttim ama yanıt alamadım; "Blok Mevduat" nedir? Teşekkürler...
    Tek kalem yüklü mevduatları kastediyor olsa gerek; 50 milyon TL ve üstü.

Yalnız toplam mevduat hacminin artışında eklenen faizleri ve eğer genel toplam ise döviz kurlarının yükselişini atlamamak lazım. Her hacim artışı reel bir artış olmayabilir yani.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    işte bu yüzden swift asla kullanmıyorum,elden taşıyorum.REZALET.
    haberiniz olsun

is bankasindan abd ye para yolladim iki kere geri dondu neden hala anlamis degilim

sonra ABD deki baska bankanin numaralarini verdim para geldi ABD ye ama bu 3 kere swift yuzunden 500 dolara yakin para cope gitti

meblag buyuktu o yuzden fazla aglamadim ama yinede agladim

Turkiyede bankacilik falan yok cunku rekabet yok. Online bankacilik var diyenlere bir yerimle guiluyorum

Hangi bankanin HQ una gitsen ki gittim ABD den PHD yada MBA yapmis piril piril gencler goruyorsunuz. Sene 2017 ama hala ABD nin 2. dunya savasindan sonra ortaya cikardigi bankaciligin bile cok uzagindalar.. Hemde baya uzak

Turkiye iste bu kadar geri

Annemin vefatindan dolayi bankasindaki paralari intikal etmek sonra ABD ye getirmek icin harcadigim zamani basima gelenleri belgesel cekmek isterdim ama zamanim yok. Gise rekorlari kiracak bir belgesel olabilir.

paraf nedir ya?

paraf diye bir sey var sanirim ABD deki proof kelimesinden geliyor. Her printer dan kagit ciktiginda (neden kagit varki ?) kadin bos bir kagida paraf atiyor sonra iki kagidi zimbaliyor (zimba nedir? he sonra kagit ne demek?) sonra o kabitlar bir dosyaya konup ust bir mudure gidiyor

bu arada odaya cayci geliyor (burada kahkaha atin) kahve su limonata (viski neden yok?) ortalikta dolasan cok makyajli genc kizlar var. (ne o defilemi var?) masada cep telefonu var ama anneannemin telefonu kullaniliyor. Adamina gore dolar kuru uygulanabiliyor. (Yemin ederim) sonra merkezden bir onay aliniyor (merkez ne? HQ galiba) hayir neden onay aliyorsun yahu ABD de bilgisayar diye bir sey var arkasinda kablolar var bak yemin ediyorum var boyle bir sey. Dugmeye basiyorsun hersey halloluyor.

Ben hala parafta kaldim. Paraf ne ya? Kadinin odasindaki kagit sayisi ABD de 24 yilda gordugum kagit sayisindan daha fazla. Kagit ne? teknoloji nerede?

Yarabbi beni yanina al

Ha bu arada banka 12-1:30 arasi kapaniyor yemin ederim kapilari kapatiyorlar. Sonra siz Bangladesh vatandasinin tren istasyonunda bekledigi gibi kapida kuyruk olarak bekliyorsunuz

Amerikadan mezun arkadaslar size sesleniyorum bi el atin su AMELE sisteme. Bankada calisan 20 tane gorevli var ogle yemegine donusumlu gitsinler kardes. Bunu ben dusunebiliyorum siz neden dusunemiyorsunuz? Ne o sendikami izin vermiyor

Acaip doluyum bu konuda sabah aksam yazabilirim

paraf neydi bu arada? (arka plandan kahkaha sesleri)
    izin verin bir sey daha anlatayim

Izmir Akbank uc yol subesi. Yemin ediyorum iki adam gordum ellerinde belki 200-300 tane 20 TL link banknot var ATM nin agzi acildi icine boca ettiler

Bende gayri ihtiyari dedimki abi boca ettiniz ama kac tanesini alacak saydinizmi?

cevap: hepsini almazmi yani? (Bu arada ATM hepsini alamadi ama kac tanesini aldi belli degil)

arkadasina dondu diyorki "abi tekrar saymamiz mi gerekecek bunlari?

sordum: neden iceri gitmiyorsunuz memur hesaba girsin

cevap: kuyruk var abi

Kendimi hindistanda zannettim yemin ediyorum

hey Amerikadan mezun bankaci gencler. Bi el atin. yaziktir gunahtir

Ahmetg Guest
    bu arada bilginiz olsun ABD ye bedava para yollamanin yolu cepeteb denen sistem

BEDAVA hemde gercekten BEDAVA

ama benim zamanim yoktu ona ragmen bari hesap acayim dedim ABD bazli adresi kabul etmedigi icin onu bile acamadim ama sizin isinize yarar

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Karanlık bir tünelin sonundaki ışık gibi bu oranlarla, biz TL mevduatcilara bayram tadında mutluluk verdiniz ..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forumda bu başlığın amacı oran paylaşımı ama alakasız birçok şey yazılıyor maalesef.
    Bugün büyük bir kredi yolsuzluğu duydum ,oran aldığım bankalardan birinde batık oranları patlamış dediklerine göre.Banka adını sormayın araştırın.

Sayfa 449/997 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •