benim bile aciga alim limitim portfoy degerimin 3 kati...mesela 100 bin tl portfoyun varsa 300 bin tl lik mal aldiriyorlar...ama aciga satimi yaptirmiyorlar...yaptirsalar bile oran cok dusuk
benim bile aciga alim limitim portfoy degerimin 3 kati...mesela 100 bin tl portfoyun varsa 300 bin tl lik mal aldiriyorlar...ama aciga satimi yaptirmiyorlar...yaptirsalar bile oran cok dusuk
zaten hissenin suan dusmesinin tek nedeni aciga alanlarin malini daha asagidan mallarini almak icin onlari zararina sattirmak...
birazdan haber duser aciga satislar bityi diye gene 2 nin uzerine yurumesi laxim
Bir sitede okuyunca kafam karıştı. Maktk pay sırasında temerrüt alışı yapılacak diyor. Son cümlede de satış emirleri ilgili pay sırasına girebilecek diyor. Kafa karıştırıcı
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben cümleden alışmi satışmi olacak anlayamadım. Satış olduğundan düşürmüş olabilirler. Hadi arkadaşlar bu acemi açıkçının malını alttan alalım.😂😂😂
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm olanlar Ünlü nün eseri diyorum.
Piyasa yapıcılığı ile Makinanın satışı haberleri arası Bedelliden 1 liradan aldıklarını İteliyor gibi duruyor.
Yoksa 3.10 dan satmadığım hisseyi 2.10 dan 9 ay sonra satabildigime mutlu olabilyorsam ,
Ünlü algı da nasıl başarılı oldu ortada.
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
acikcilar mali satamadilar herhalde haber dusmedi
Yer İmleri