Sayfa 449/907 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Eyvaallah,cümlemizin mubarek olsun.
     Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Sağolasınız anlayışınız için anlayan anlıyor..Hayırlı cumalarınız olsun..Regaip kandilinizi tebrik ederim..
    LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Husum bana bu gune kadar ne gozle bakildi merak ettim simdi
    ciftlik banka para yatiranlarla ayni
    keriz enayi kaz hiyar avanak mal .....
    ne dersen artik

3.  Alıntı Originally Posted by Hus911 Yazıyı Oku
    ciftlik banka para yatiranlarla ayni
    keriz enayi kaz hiyar avanak mal .....
    ne dersen artik
    Sevgili gonul dostum# du bakelu nolcek bekleyip gorcez bu arada portfeyrde baksinlar belki destura gelirler

4.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Başkent,senin ismin geçmediği yorumu neden üstüne almışsın anlayamadım..Ben senin nede başka bir arkadaş hakkında yazmadım her iki yorumu iyi incele sonra bana serzeniş yap..iblis kime gidiyor ağlayıp sızlayıp sahte gözyaşı döküyor sırtını sıvazlatıyor yaptığı şaibeli işleri onaylatıp meşrulaştırıyor daha sonrada bizleri donumuza kadar soymaya gayri meşru işler yapmaya devam ediyor korkusuzca ben bunları anlatmak istedim..
    Yıllardır İhlas grubu iliğimize kadar sömürüyor haklısın. Zaten bu grup hisseleri ile vedalaşayım inşallah uzun bir süre borsa denen şeyden uzak duracağım. 27 yıldır neredeyse hiç malsız durmadım ama bu ihlas hisseleri hayatımın dersi oldu. Çıktıktan sonra uzun bir süre borsaya dönüp bakmayacağım valla. Allah hepimizi bu tarz hisselerden korusun. Yorumunu yanlış anlamışım kusura bakma.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

5.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Yıllardır İhlas grubu iliğimize kadar sömürüyor haklısın. Zaten bu grup hisseleri ile vedalaşayım inşallah uzun bir süre borsa denen şeyden uzak duracağım. 27 yıldır neredeyse hiç malsız durmadım ama bu ihlas hisseleri hayatımın dersi oldu. Çıktıktan sonra uzun bir süre borsaya dönüp bakmayacağım valla. Allah hepimizi bu tarz hisselerden korusun. Yorumunu yanlış anlamışım kusura bakma.
    Baskentim sensizlik beni uzer cok uzer sen hissede ol yada olma kendinden mahrum etme

6.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Baskentim sensizlik beni uzer cok uzer sen hissede ol yada olma kendinden mahrum etme
    İhlaslardan çıktıktan sonra ciddi anlamda kafayı dinleyeceğim. Bu hisseler çok yıprattı beni. Ama pes ettiremedi şükür.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

7.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    İhlaslardan çıktıktan sonra ciddi anlamda kafayı dinleyeceğim. Bu hisseler çok yıprattı beni. Ama pes ettiremedi şükür.
    Bende ileride bir tarihte kafa dinlemeyi hayal ediyorum bakalim kismet artik nezamana ...

8. Yanlış anlaşılmadığıma göre rahat ol sıkıntı yok yani olur böyle şeyler..Allah bu iblis'e karşı yek vücut olan herkesin yardımcısı olsun.. Siren'e çay yok,nolcek bakam

Sayfa 449/907 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •