Artan

22,22 10 13:55
74,80 10 13:55
14.980,00 9.99 14:18
159,70 9.99 14:22
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 14:25
90,00 -8.63 14:25
539.997,50 -7.71 13:55
3,35 -7.46 14:25
151,60 -7.45 14:23
Azalan Hisseler

Ýþlem

5.559.947.950,90 14:25
5.542.614.917,00 14:25
4.928.571.975,18 14:25
4.794.144.468,84 14:25
4.376.572.975,42 14:25
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    tahtada kac turlu operasyon yapýlýyor
    rüchan yakmamak için kredi çekmeye zorluyor
    kredili malý satmaya zorluyor
    nakiti olmayýp t2 bakiye hisse satanlarý son saate kadar alttan satmaya zorluyor
    uydurduðu haberi biliyor kendi malýný tavandan veriyor

borsa da ihlas alanlara aracý kurum calýþanlarý ne gözle bakýyor bir soruþturun
    bir iyi tarafý var yatýrýmcýya borsayý öðretiyor
    Husum bana bu gune kadar ne gozle bakildi merak ettim simdi

Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    Husum bana bu gune kadar ne gozle bakildi merak ettim simdi
    ciftlik banka para yatiranlarla ayni
    keriz enayi kaz hiyar avanak mal .....
    ne dersen artik

3.  Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    ne dersen artik
    Sevgili gonul dostum# du bakelu nolcek bekleyip gorcez bu arada portfeyrde baksinlar belki destura gelirler

4.  Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    ne dersen artik
    Bilgi Bazlý Piyasa Dolandýrýcýlýðý (6362 sayýlý SPKn md. 107/2)

6362 sayýlý SPK'nun 107 nci maddesinin ikinci fýkrasýnda (107/2), ayný maddenin birinci fýkrasýnda öngörülen iþlem bazlý piyasa dolandýrýcýlýðýna paralel olarak, sermaye piyasasý araçlarýnýn fiyatlarýný, deðerini ve yatýrýmcýlarýn kararlarýný etkileyebilecek bilgiye dayanan bazý fiiller cezai müeyyideye baðlanmýþtýr. Bu düzenleme uyarýnca, "sermaye piyasasý araçlarýnýn fiyatlarýný, deðerlerini veya yatýrýmcýlarýn kararlarýný etkilemek amacýyla yalan, yanlýþ veya yanýltýcý bilgi veren, söylenti çýkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazýrlayan ya da bunlarý yayan ve bu suretle menfaat saðlayan" kiþilerin 3 yýldan 5 yýla kadar hapis ve beþ bin güne kadar adlî para cezasý ile cezalandýrýlacaðý hükme baðlamýþtýr.

Diðer taraftan, SPKn'nun 104’üncü maddesinde piyasa bozucu eylemler tanýmlanmýþ olup, anýlan madde dayanak alýnarak hazýrlanan VI-104.1 sayýlý Piyasa Bozucu Eylemler Tebliði'nde makul bir ekonomik veya finansal bir gerekçeyle açýklanamayan, borsa ve teþkilatlanmýþ diðer piyasalarýn güven, açýklýk ve istikrar içinde çalýþmasýný bozacak nitelikteki eylem ve iþlemlerin belirlenmesi ile bu eylem ve iþlemleri gerçekleþtirenler hakkýnda uygulanacak yaptýrýmlar hükme baðlanmýþtýr.

Sn Hus ulu orta yaptýðýn açýklamalara dikkat etmenizi rica ediyorum.

5.  Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    Bilgi Bazlý Piyasa Dolandýrýcýlýðý (6362 sayýlý SPKn md. 107/2)
    BURADAKÝ SUÇLARIN HEPSÝNÝ MUCA ÝT OREN ÝÞLEDÝ VE ÝÞLEMEYE DEVAM EDÝYOR
    AMA SÝZ HALA MAÐDUR OLAN KÜÇÜK YATIRIMCIYI TEHDÝT EDÝYORSUNUZ
    AYIP AYIP ÝNSANDA UTANMA OLUR
    MÜCAÝT ÖREN NÝTELÝKLÝ DOLANDIRICILIKTAN HÜKÜM GÝYMÝÞ ABD VATANDAÞIDIR
    NE ZAMANDIR DOLANDIRICIYA DOLANDIRICI DEMEK SUÇ OLDU
    Hus seni severim bilirsin ama bir çay içmek için yaz numaraný dedim ama üç yýldýr cevap alamadým valla çay içip bi selfie atak forum tanýsýn bizi olmaz mý
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

oncelikle gonuller bir olsun yeter baskent
    ve unutmaki bir insani seviyorsan onu yeterince tanimiyorsun demektir insanlari pencereden seyretmek en iyisidir
    mucait oren i ise pencereden izlemek bile nefret sebebidir
    bu arada borsada en dusuk yabanci payi en yuksek ky yatirimi doneminde genclerin ihlasa yatirim icin borsada en son sans verdigini gorup seviniyorum
    genclikten umutluyum
    bu tip organizasyonlari cabuk tesbit ediyor riskleri iyi analiz edebiliyorlar

7. Öngörüleriniz ve ZAMANÝNDA uyarýlarýnýz için teþekkürler hocam. Sayenizde büyük bir zarara girmedik. Saðolun
     Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    oncelikle gonuller bir olsun yeter baskent
    ve unutmaki bir insani seviyorsan onu yeterince tanimiyorsun demektir insanlari pencereden seyretmek en iyisidir
    bu arada borsada en dusuk yabanci payi en yuksek ky yatirimi doneminde genclerin ihlasa yatirim icin borsada en son sans verdigini gorup seviniyorum
    genclikten umutluyum
    bu tip organizasyonlari cabuk tesbit ediyor riskleri iyi analiz edebiliyorlar
    Redmi Note 9S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

[QUOTE=Hus911;5178987]oncelikle gonuller bir olsun yeter baskent
    genclikten umutluyum
    bu tip organizasyonlari cabuk tesbit ediyor riskleri iyi analiz edebiliyorlar[/QUOTE

bu paragraftan mücait öreni iyi tanýdýðým anlamýný çýkartan 1500 IQ LU ARKADAÞ I TEBRÝK ETMEDEN GEÇEMEYECEÐÝM

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •