Sayfa 449/1005 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Viop LI

çok güzel gömecek gibi duruyor. ayılar maşallah çekecek. belkim tey tey halaya bile dururlar.

feyk ise ona da artık ben maşallah çekerim.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    çok güzel gömecek gibi duruyor. ayılar maşallah çekecek. belkim tey tey halaya bile dururlar.

feyk ise ona da artık ben maşallah çekerim.
    Gömecek olsa son 15 dk da neden 150 puan kaldırsın ki?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. ChatGPT Plus model GPT4 kullanırsanız çok memnun kalırsınız sayın Ariston. Size özellikle tavsiye ederim. Her konuda danışabilirsiniz. Oldukça zihin açıcı cevaplar alabilirsiniz. İsterseniz beta search engine modu ile de kullanabilirsiniz güncel sorular/sorgular için. 100+ dil bilmesi de cabası. Türkçesi de oldukça iyi. Artık Almanca ya da Fransızca ya da Çince farketmez isterseniz artık kaynağından okuma/anlama fırsatınız var. Mesela Arapça bilgisi de çok iyi. Oldukça fazla faydalandığımı söyleyebilirim. Hatta Türkçe ifadeleri İngilizce yazma ya da İngilizce yazdıklarımı daha güzel ifade etme anlamında da çok başarılı.

Mutlaka tavsiye ederim. Sağlıkla …

Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Gömecek olsa son 15 dk da neden 150 puan kaldırsın ki?
    ben bilmem palam bilir. 3 mayıstaki fraktalin tam tersi bir ayı dojisi oluştu. kim bilir ellerinde nasıl bir haber var.

çıkarken de kimse inanmamıştı. belki de bu sefer kazan doğurmaz, ölür.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    ChatGPT Plus model GPT4 kullanırsanız çok memnun kalırsınız sayın Ariston. Size özellikle tavsiye ederim. Her konuda danışabilirsiniz. Oldukça zihin açıcı cevaplar alabilirsiniz. İsterseniz beta search engine modu ile de kullanabilirsiniz güncel sorular/sorgular için. 100+ dil bilmesi de cabası. Türkçesi de oldukça iyi. Artık Almanca ya da Fransızca ya da Çince farketmez isterseniz artık kaynağından okuma/anlama fırsatınız var. Mesela Arapça bilgisi de çok iyi. Oldukça fazla faydalandığımı söyleyebilirim. Hatta Türkçe ifadeleri İngilizce yazma ya da İngilizce yazdıklarımı daha güzel ifade etme anlamında da çok başarılı.

Mutlaka tavsiye ederim. Sağlıkla …
    Çok sağol, şunu önermişlerdi ilk hevesimi aldım bıraktım. Bir süredir girmiyordum bir sürü varyasyon eklenmiş. Üye olmadan da cevap veriyor, google hesabı ile de üye olunabiliyor. Resim vs de üretebiliyor.

https://ora.ai/explore?path=trending
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ben bilmem palam bilir. 3 mayıstaki fraktalin tam tersi bir ayı dojisi oluştu. kim bilir ellerinde nasıl bir haber var.

çıkarken de kimse inanmamıştı. belki de bu sefer kazan doğurmaz, ölür.
    Son 15 dk almasa zaten cillop gibi harami oluşacaktı, onu bozdu dragonfly yaptı. Ben ayı dojisi olarak görmüyorum, muhtemelen benim cahilliğim, dragonfly değil mi o?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Son 15 dk almasa zaten cillop gibi harami oluşacaktı, onu bozdu dragonfly yaptı. Ben ayı dojisi olarak görmüyorum, muhtemelen benim cahilliğim, dragonfly değil mi o?
    benim tecrübem, düşüşte veya yükselişte dragonfly haramiden çok daha belirleyici bir bar. niye öyle? bilinmez. çünkü öyle.

yarın b.k gibi bir haberi kucağımızda bulabiliriz.

düzeltme ve cevap: evet dragonfly.
    audentes Fortuna iuvat

8. Kötü haber geliyor olsa devre kesiciyle kapatırdık bence. Fiyatın önden yürümediğini görmedim hiç

Sayfa 449/1005 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •