çok güzel gömecek gibi duruyor. ayılar maşallah çekecek. belkim tey tey halaya bile dururlar.
feyk ise ona da artık ben maşallah çekerim.
çok güzel gömecek gibi duruyor. ayılar maşallah çekecek. belkim tey tey halaya bile dururlar.
feyk ise ona da artık ben maşallah çekerim.
audentes Fortuna iuvat
ChatGPT Plus model GPT4 kullanırsanız çok memnun kalırsınız sayın Ariston. Size özellikle tavsiye ederim. Her konuda danışabilirsiniz. Oldukça zihin açıcı cevaplar alabilirsiniz. İsterseniz beta search engine modu ile de kullanabilirsiniz güncel sorular/sorgular için. 100+ dil bilmesi de cabası. Türkçesi de oldukça iyi. Artık Almanca ya da Fransızca ya da Çince farketmez isterseniz artık kaynağından okuma/anlama fırsatınız var. Mesela Arapça bilgisi de çok iyi. Oldukça fazla faydalandığımı söyleyebilirim. Hatta Türkçe ifadeleri İngilizce yazma ya da İngilizce yazdıklarımı daha güzel ifade etme anlamında da çok başarılı.
Mutlaka tavsiye ederim. Sağlıkla …
Çok sağol, şunu önermişlerdi ilk hevesimi aldım bıraktım. Bir süredir girmiyordum bir sürü varyasyon eklenmiş. Üye olmadan da cevap veriyor, google hesabı ile de üye olunabiliyor. Resim vs de üretebiliyor.
https://ora.ai/explore?path=trending
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Kötü haber geliyor olsa devre kesiciyle kapatırdık bence. Fiyatın önden yürümediğini görmedim hiç
Yer İmleri